Velkommen tilbage til LMinside! Jeg håber, I har haft en dejlig uge med en masse spændende oplevelser<3 Jeg har været så træt hver dag efter skole, så jeg har ikke nået at skrive et indlæg færdigt endnu…

Næste uge bliver skoletræthed ikke et problem, da ugen står på praktik, hvilket I kommer til at høre meget mere om;-) Men i dag vil jeg fejre mit 1-årsjubilæum i SuperBrugsen med jer!

Ja du læste rigtigt… I dag er det allerede et helt år siden, jeg havde min første arbejdsdag i brugsen<3 På den ene side kan jeg ikke forstå, at det allerede er et år siden… Mens det på den anden side er blevet en så naturlig del af min hverdag, at det føles som om, jeg altid har arbejdet der;-)

Jeg kan selv huske, hvor forvirrende det er at skulle finde et fritidsjob – der ligger mange overvejelser bag sådan et valg… Derfor vil jeg dele mine oplevelser, og mit syn på hvordan det er at være fritidsarbejder i SuperBrugsen med jer<3

Jeg vil gerne starte med at understrege, at jeg på intet tidspunkt har arbejdet for at tjene penge… Det er måske lidt usædvanlig og påvirker måske også min holdning om fritidsjobs, men en dag bliver den økonomiske faktor formentlig lidt vigtigere for mig;-)

Jeg havde længe gået og overvejet, hvor jeg kunne tænke mig at søge fritidsjob… Jeg var kommet frem til, at jeg i hvert fald ikke skulle arbejde i en så stor og upersonlig virksomhed, som jeg troede SuperBrugen var – men jeg ville derimod hjælpe til i en lille og hyggelig butik;-)

Det førte til at jeg var millimeter fra at takke nej til jobbet, da en medarbejder kontaktede mig og tilbød mig det… Heldigvis sagde jeg ja, så jeg fik chancen for at blive fanget af den utrolige hyggelige og venlige stemning, som er blandt medarbejderne<3

At være på arbejde er for mit vedkommende et alternativ til de almindelige fritidsaktiviteter, hvilket også var derfor jeg ledte efter et job! Det er jo også et plus, at man får rørt sig og trænet mullerne;-)

Jeg vil gerne indrømme, at jeg fejlbedømte arbejdspladsen fuldstændig… Selvom det for os ærøboere er en kæmpe butik, så er der så hyggeligt, og der er simpelthen så god stemning blandt medarbejderne og kunderne!

Jeg elsker, hvordan at alting ude bagved foregår på ærøsk… Selv om man er gemt inde bag tykke mure og mange døre, så omfavner butikken virkelig lokalsamfundet<3

Når man første gang træder ind, mærker man det ikke så tydeligt, men så snart man hører medarbejdernes ærøske snak, delikatessens sladder, mærker alle båndene mellem medarbejderne og kunderne og hilser på alle man møder, rammer det en!

Selvom det er  fysisk arbejde jeg laver, så hygger jeg mig altid dernede… Jeg kommer, klodset som jeg er, for det meste hjem med hudafskrabninger, blå mærker, flækkede negle eller noget helt fjerde – men jeg nyder at gå rundt i min kære grønt- og frugtafdeling mere end noget andet<3

I stressede perioder har jeg virkelig ikke orket at skulle på arbejde, netop fordi det for mig er det samme som en ekstra fritidsaktivitet – og dem dyrker man jo, når man har overskud & lyst…

Når jeg sidder i skolen eller hjemme fredag aften, gider jeg stort set aldrig af sted, men når jeg så er der, kunne jeg aldrig drømme om at sige op! Det er lidt ligesom, da man var lille og aldrig ville i bad, men når man så gik i bad, ville man ikke ud igen;-)

Skørt som det lyder, kan det sågar være helt afstressende at være på arbejde… Især sidste år, da jeg var virkelig presset af skolereformen og lektier, var det så rart hverken at skulle lave eller tænke på lektier!

Når man er på arbejde, skal man naturligvis fokusere på arbejdet og ikke andet, så derfor får man ikke skyldfølelse over ikke at lave lektier eller rydde op;-) Da jeg kun arbejder i frugt- og grøntafdelingen, var jeg der sidste skoleår alene, hvilket gav mig rig mulighed for at gå og tænke eller slet ikke at tænke overhovedet;-)

Hvis du står og mangler en lærerig fritidsaktivitet eller bare nogle penge, så kan jeg varmt anbefale SuperBrugsen<3 Der er man sikret gode arbejdsforhold, for de holder øje med reglerne, og at man behandles ordentligt!

Jeg har lært så ufatteligt meget af at være der både rent fagligt men i den grad også om mig selv som person! Jeg har lært en masse gode tricks, og hvad der foregår i maskineriet i sådan en stor virksomhed… Men jeg har i den grad også udviklet mig både fysisk og psykisk<3

Nu vil jeg gå ned og bage en kage i anledningen af et års hårdt fritidsarbejde;-) Arbejder du og hvor?

Opdatering: Læs i dette indlæg om de vigtigste ting, jeg lærte, da jeg arbejdede i brugsen!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’