I dag er det præcis et år siden jeg skrev mit første indlæg til bloggen, og det er faktisk også præcis 105 indlæg siden. I husker måske, at jeg for nyligt fejrede nummer 100 med en room tour. Mit allerførste indlæg var helt simpelt en lille velkomst til jer og ikke mindst mig selv, og der er godt nok sket meget siden.

Det er helt vildt så meget bloggen har udviklet sig. Eller det, synes jeg ikke engang, er så galt endda, men jeg håber da, at I synes, den er blevet bedre med tiden. Det helt vilde er nemlig, hvor meget jeg har udviklet og ændret mig til det bedre, siden jeg startede bloggen.

Man kunne måske argumentere for, at det skyldes, at dette er mit livs vildeste år, jeg er jo flyttet hjemmefra og alt muligt – men det er altså hovedsageligt gennem bloggen jeg har udviklet mig og er blevet klar til det<3

Det er nok begrænset, hvor meget I læsere fornemmer den udvikling, eftersom den er tydeligst i sociale situationer og generelt er den meget personlig. Men jeg vil bare gerne have lov at takke jer.

TAK fordi I klikkede ind på dette indlæg.
TAK fordi I læser med lige nu.
Og TAK for alle de andre gang i gør det.

TAK fordi I tager jer den tid
TAK fordi I lader mig tage den del af jeres tid.
Og TAK fordi I lader mig inspirere jer.

TAK for de muligheder, I giver mig.
TAK for den støtte, I giver mig.
Ja TAK fordi I er her.

Der er så mange andre ting jeg kunne takke jer for, men de er vel rimeligt åbenlyse, og jeg skal også huske at takke mig selv. I gør dette muligt, I støtter op om dette projekt, om I vil det eller ej, men uden mig havde det jo heller ikke været muligt.

Så tillad mig lige at ignorere janteloven et øjeblik, hvilket er en jeg vil kæmpe meget imod herinde, for så er der plads til at jeg ærligt kan sige lige ud, at jeg selvfølgelig er pissestolt. Jeg er hammerstolt over at have opbygget dette univers både rent teknisk med en masse underligt kodesprog, men også selve stemningen, budskaberne og indholdet herinde.

Jeg er selv blevet ret vild med denne blog, jeg synes den ser godt ud, og at indholdet er godt – ellers ville jeg jo heller ikke skrive det. Jeg har formået at opbygge en platform, hvor jeg kan udtrykke og udvikle mig, men hvor der også er masser af plads til alle jer, og hvor jeg kan gøre noget af det, jeg vil med mit liv; inspirere og gøre en forskel.

Det lyder jo helt underligt at nogen siger sådan i dette selvkritiske og ydmyge land, men vi har alle ret til at være stolte over os selv, og det vi laver samt skaber. Det har jeg efter et år som blogger indset.

Nu omtalte jeg mig selv som blogger, og det er jo også et eksempel på udviklingen. Hvor jeg i starten bare sagde, at jeg havde en blog, betegner jeg nu mig selv som en blogger, og det er vel ret sigende.

Jeg synes ikke, det er for tidligt nu efter et år, at sige at jeg er en blogger, for det er jo det, jeg er nu. Bloggen er blevet en stor del af mig eller i hvert fald min hverdag og mine tanker. Jeg holder meget af den, men som jeg startede ud med at sige, har den også været medvirkende til at gøre mig til den jeg er i dag.

Nu bliver det hele lidt syret ligesom mange af de andre indlæg her på det seneste, men det er jo netop det, der skal være plads til; det er jo et af mine mål med bloggen. Det er derfor, jeg har udviklet mig så meget gennem den.

Jeg er gået fra at være usynlig på nettet og også lidt i virkeligheden, til nu at være ekstrem åben begge steder. Mine veninder joker med, at jeg nærmest er mere åben herinde i hvert fald om nogle ting.

Det er det jeg synes, der er så fedt ved LMinside; at jeg kan bruge nogle ting herindefra i det virkelig liv og den virkelige verden. Det håber jeg også, I kan.

Jeg skrev jo lidt om, hvorfor jeg startede bloggen for snart et år siden her, og jeg var også lidt inde på det i dette indlæg, hvor jeg forklarede navnet på bloggen og Instagram.

Eftersom jeg netop har medvirket i dette interview omhandlende mig, min blog, hvorfor jeg startede den og meget mere, vil jeg ikke remse det hele op her, men jeg vil alligevel gerne nævne et par grunde til det.

Det ultimative mål med bloggen er at gøre en forskel i lige netop jeres liv; at kunne inspirere jer gennem det skrevne ord, som er min spidskompetence.

Det lyder så dramatisk, ligefrem at gøre en forskel i et andet menneskes liv, og det største ville da også være, hvis jeg havde gjort en kæmpe følelsesmæssig og livsændrende forskel, men det ved jeg godt, mine indlæg endnu ikke er i stand til.

Jeg har nærmest opnået mit mål bare ved, at I læser herinde, for så sniger mine budskaber sig vel ind i  jeres underbevidsthed. Bare ting, som at I tænker på en opskrift, jeg har delt, eller ønsker jer en ting fra et af mine indlæg som for eksempel rundvisningen på kollegieværelset, er for mig en kæmpe succes.

Nu er der gået et år med bloggen, og jeg begynder endelig at kunne mærke de små former for succes. Det har været et fantastisk år, og jeg er så glad for dette lille univers vi sammen har skabt, og det, som det sammen med jer, har gjort for mig.

LMinside har gjort så meget for mig, og med den stigende aktivitet og respons herinde, på Facebook og i virkeligheden, kan jeg mærke, at dette sted også gør noget for jer.

Nu er LMinside ikke bare en blog jeg har; det er mig, og det er vores fælles univers. Endnu en gang tusind tak, og så vil jeg første gang på den nu to-årige blog sige:

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’