Så nåede vi til en ny efterårsmåned, og det er først nu, at efterårsstemningen er begyndt at melde sig… På disse gråvejrsdage går der ikke længe før jeg længes efter varm kakao, te, bløde sutsko & gåture i den friske luft – for der er nu noget hyggeligt over denne årstid<3

Men hvis I endnu ikke er i efterårsstemning, så startede jeg for en måned siden efteråret ud med at samle sidste års top 5 efterårsindlæg, og den liste kan i finde lige her!

Denne måned starter vi også ud med en liste, for nu hvor det ikke kun er kalenderen men også vejret der skriger efterår, hvad skal man så lave? Her kommer jeg med 10 ting og projekter man kan få de næste par måneder og de mange gråvejrsdage til at gå med!

10 ting at lave om efteråret:

1. Find dyner, tæpper, sutsko & alt hyggetøjet frem! Nu begynder det at blive lidt småkoldt, eller det føles i hvert fald sådan, når man kan høre regnen plaske mod ruden – så hvorfor ikke udnytte det?

Hvem er ikke vild med at putte under et blødt tæppe, en tyk pude eller at tøffe rundt i natbukser & store sutsko? Det kan alle vidst, og når det alligevel regner udenfor, er det da en god undskyldning for at blive inde i ens lille hule:-)

2. Se masser af Netflix, film, Youtube & Den Store bagedyst  – okay, Den Store Bagedyst er det vidst kun mig der er afhængig af;-) Men som jeg lige var inde på, har vi her om efteråret en fantastisk undskyldning for at sidde inde og dovne lidt i stedet for at løbe en tur eller noget andet fornuftigt…

3. Gå tur, for selvom jeg lige sagde at man var lovligt undskyldt for at blive inde, er der altså noget helt særligt ved luften på denne tid af året! Luften er lidt ekstra frisk, det er slut med alle de irriterende insekter, og sidst men ikke mindst er naturen jo simpelthen så smuk med årets mest vidunderlige farver…

Jeg skal i hvert fald en tur ud i skoven og samle nogle kogler, kastanjer og sådan lidt til pynt, når bladene begynder at skifte farve<3

4. Tag en masse billeder når nu I alligevel er udenfor, så kan I da knipse et par fotos af den smukke natur! Sidste år tog jeg disse billeder på en gåtur, og nu hvor jeg har et rigtigt spejlreflekskamera, glæder jeg mig ekstra meget til at komme ud og tage nogle billeder<3 

5. Pynt dit værelse med alle mulige fine ting, så efteråret også rykker indenfor! Skriv i kommentaren hvis I er interesserede i nogle nemme & billige efterårs-DIY’s, så vil jeg rigtig gerne lave et par indlæg med ideer til jer;-)

Selv skal jeg lige have printet nogle flere til billeder til min fotostrimmel, så den kan blive fyldt ud, og så skal jeg som sagt finde lidt natur, jeg kan tage med indenfor…

Har I ikke lyst til at pynte op efter årstiden, hvad så med at give jeres værelse den helt nye makeover? Det er bare frem med nogle boligblade eller en tur på Pinterest, så kan I både få  gjort hovedrent og give jeres værelse et nyt lækkert look<3

6. Få gang i en ny hobby eller et nyt projekt, hvad end det er at lave om på værelset, lære at sy eller bage en masse kage… Der er så mange muligheder, og det er rart at have en ting at få tiden til at gå med, og hvor man virkelig kan mærke fremskridt!

Jeg elsker efterårsprojekter og generelt er det om efteråret jeg har en voldsom lyst til at være kreativ – jeg både blogger, kokkererer, klipper, klistrer & fotograferer lige lidt ekstra i disse måneder, og det er så hyggeligt<3 I de næste måneder har jeg planer om at lave de ting, jeg nævner i dette indlæg – og jeg skal nok dele de andre med jer også;-)

7. Lav lækker mad af alle slags<3 Nu bliver det tidligere mørkt, det bliver koldere, og så har man en øget lyst til varm mad! Der findes en masse ideer på Youtube til, hvilke forskellige efterårsinspirerede snacks, måltider & drikke, man kan lave!

Jeg spiser meget efter årstiderne, og nu hvor det bliver mørkt og koldt om morgenen, kan jeg for eksempel godt lide at lave havregrød… Det er også oplagt at lave noget mad til fryseren og den lange vinter, vi går i møde;-)

Derudover har jeg faktisk gang i at skrive mine egne kageopskrifter, på trods af at jeg ikke bager nogle kager på nuværende tidspunkt<3

8. Forkæl jer selv! Hvorfor ikke bruge en af de lange aftener på at tage et langt bad, give jer selv lidt ekstra tid & lægge et smukt lag neglelak? Vi har alle godt af lidt selvforkælelse, og det er så vigtigt at huske & give tid til sig selv!

Tænd et par stearinlys, sæt lidt vand over til en kop te, og lav lige præcis det I holder af og slapper af med<3 Vælger I at lægge neglelak, så har jeg en guide til, hvordan I kan lave de mest efterårsagtige negle her;-)

9. Find jer selv! Nu begynder det jo at lyde helt spirituelt, men som nævnt ovenfor er det vigtigt at huske jer selv<3 Personlig er jeg ret stresset det meste af året, men der sker et eller andet her om efteråret så jeg falder lidt ned… Der er noget afslappende ved de varme nuancer i naturen og det, at man kan gemme sig i sin egen lille boble;-)

Der er tid til at tænke over tingene, ens liv og den retning det bevæger sig i, og det synes jeg, I skal gøre – for som jeg skrev i dette indlæg, tror jeg blandt andet, man bliver lykkelig af at stoppe op & værdsætte det man har omkring sig lige nu! Så lav det I har lyst ti, læs en god bog, hør lidt musik eller gå en tur – og husk at nyd det<3

10. Hver sammen med venner & familie er naturligvis også et vigtigt punkt, for selvfølgelig skal man også huske det;-) Jeg ved ikke, hvorfor jeg lige glemte det, for som sagt forbinder efterår med indendørshygge – og der indgår der da oftest andre mennesker…

Det er jo oplagt at lave ovenstående ting sammen, gå en tur, spille et gammeldags bræt- eller kortspil eller måske tage en tur i biografen! Der er så mange ting jeg kan, og nu nærmer efterårsferien sig jo også for de flestes vedkommende – så husk nu at værdsætte jeres kære<3

Det var så en bunke ideer til, hvad I samt jeg kan få de næste par måneder til at gå med – og efter jeg har skrevet dette indlæg, kan jeg slet ikke vente;-) Jeg synes listen er blevet ret fin, og den kan vel overordnet set bruges hele året… Var I interesseret i nogle DIY’s, og hvad skal I lave her i oktober?

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’