I dag er det den sidste dag af 2016 – ja det er faktisk ved at være de sidste timer, der er ikke engang 12 timer til 2017! Jeg fatter simpelthen ikke, at det ene år allerede æder det andet, og at kalenderen nu siger 2017 i stedet 2016 – tiden går  jo absurd hurtigt…

I går kiggede jeg i dette indlæg på, hvad det var der fik tiden til at gå så hurtigt den første halvdel af dette år – så det vil være en god idé at læse først;-)

I dag slutter jeg så mit 2016 af med at kigge på, hvad der er sket det sidste halve års tid… Så må vi se, om 2016 virkelig blev et lige så vildt år, som jeg den første januar forudsage;-)

Året der gik – 2016<3

Januar til  & med juni findes her i gårsdagens indlæg!

Juli

Fra indlægget om døden

Jeg havde sommerferie hele juli, i hvert fald hvis jeg ikke havde arbejdet i Super Brugsen – men det gjorde jeg, og jeg var på arbejde næsten hver dag hele juli…

Men det var også i juli, at jeg stoppede i Brugsen, og det havde jeg blandede følelser omkring, for jeg havde lært så meget dernede – I kan læse hvad lige her!

Jeg stoppede den 28, kun 3 dage inden jeg skulle flytte – og den forestående flytning fyldte også meget på bloggen… Jeg for eksempel udviklede disse flyttelister til jer – så I sammen med mig kunne få styr på papirarbejdet & køkkentingene<3

Hvad jeg ellers lavede, skrev jeg om i dette indlæg – hvor jeg også afslører den dengang nye interesse;-) Derudover er jeg altså lige nød til at fremhæve det måske vigtigste indlæg fra hele bloggens levetid – nemlig dette om døden!

August

Selvfølgelig var august den vildeste måned i mit liv hidtil – ja, den var vel ligefrem livændrende… Alting blev vendt på hovedet, jeg landede et helt nyt sted og skulle igen prøve at bygge en hverdag & et liv op der!

Til de efterhånden mange nye læsere må jeg hellere lige fortælle, at jeg flyttede hjemmefra den første august & startede gymnasiet den 8. – og så var der også lige en beskeden fødselsdag den 10.<3

Her kan I læse, hvordan det var at vågne op på kollegieværelset for første gang, og her i en opdatering fra min fødselsdag, hvordan de ovenstående tre store gik;-)

Skal jeg vælge et indlæg fra august, som jeg synes, I skal læse og kan få noget ud af så er det dette – en guide til at blive lykkelig!

September

Fra listen med 5 efterårsindlæg

Den uden tvivl største, som skete i september, var da bloggen rundede de 100 indlæg – hvilket blev fejret med en rundtur på kollegieværelset<3

Lidt inden skrev jeg et indlæg om, hvordan jeg som udeboende fik min tid, økonomi & hverdag til at hænge sammen – men kun 12 dage efter skrev jeg et indlæg om at savne Ærøs kyster

Oktober

Et billede som passede så fint til livets op- & nedture, jeg beskrev i indlægget Sådan er livet<3

Den 4. oktober fyldte bloggen et år og sikke et år – men det, samt hvorfor jeg blogger, kan I læse mere om i fødselsdagsindlægget;-)

Ellers skete der ikke det vilde, selvom jeg jo brugte efterårsferien på dette, og på at fuldføre denne liste<3 Sidst men ikke mindst, tog vi et kig i mine nye køkkenskabe – og jeg kom med mine råd til at vælge den rigtige uddannelse

November

Ja-hatten er en redningskrans!

November var at dømme ud fra indlæggene en meget tænksom måned – der er i hvert fald både en tankerække, et indlæg om den der ja-hat, om nationalismen i fremgang og om karakterer

12-tals-tabuet var et indlæg, jeg har taget mig sammen til at skrive i al den tid, jeg har haft bloggen – og det er bestemt stadig aktuelt, så tag et kig!

Men som altid måtte bloggen ikke blive en losseplads for mine tanker, så I fik også både opskriften på denne veganske hindbærmousse på en browniebund og så selvfølgelig på denne alternative pasta carbonara<3

December

Se hvad der gemte sig i pakkerne her!

Nu kan vi vidst godt konstatere, at 2016 gik hen og blev et ret vildt år – år det sidste halvår har faktisk været rigtig godt for mit vedkommende!

Som altid har livet sine op- & nedture, men når det egentlig går pænt okay, så skal vi huske at nyde det – og omdanne momentet til lykke<3

Jeg har nogle lækre indlæg i ærmet, så vi sammen kan sikre os, at 2017 bliver endnu bedre end dette nu forgange år… Ja, jeg har sat masser af mål & lagt mange planer for bloggen i det nye år – og jeg håber, I forsat vil følge med!

Tusind tak for året som er gået, vi ses i 2017 – og må I alle have et fantastisk nyt år<3

Smil til dig!
Laura// LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’