I går påbegyndte vi dette års tilbageblik. Vi så på de første seks måneder af 2017 – og der kan I finde links til alle indlæg fra det første halvår af 2017.

Ligesom sidste år deler jeg dette tilbageblik op i to, og i dag er tiden kommet til at se på mit liv og bloggen fra juli til december. De kan læses seperat, men jeg vil anbefale jer gårsdagens indlæg.

For det første halvår ser jeg som bloggens bedste hidtil, der fik jeg lagt indlæg, de ville – og de var meget i LMinsides ånd med opskrifter og refleksioner.

I dag bevæger vi os væk fra overskuddet til det seneste halvår med alt for få indlæg og for mange hemmeligheder. men det skal der naturligvis rettes op på i 2018 – jeg skal omprioritere lidt. Men lad os lige se tilbage først.


Året der gik #2 – 2017

Juli

Juli fortsatte som juli med mange indlæg i både øst og vest, dog blev det kun til en enkel opskrift – men det var til gengæld opskriften på de lækreste whoopie pies.

Jeg tilbragte næsten hele sommerferien på Ærø, den ø som også var omdrejningspunktet i dette indlæg. Et indlæg, der hørte til en række lignende indlæg hos Bloggers By Heart, hvor vi fortalte om vores byer – i mit tilfælde min tidligere ø.

Primært gik ferien på Ærø dog med arbejde, og sammen med det i forvejen stramme program, måtte jeg i dette sårbare indlæg erkende, at jeg havde brug for tid og frihed. Nu må vi se om jeg overholder løftet til mig selv.

I tog så godt imod det indlæg og mig som blogger, og netop på arbejdet mødte jeg flere af jer og jeres søde kommentarer – så juli sluttede af med et kæmpe tak til jer.

Bare rolig, jeg nåede også at holde en uges ferie med min fars side af familien, og det mindede mig om vigtigheden af at være sammen. Det fik mig også til for første gang at dele et digt herinde i netop det indlæg – er det noget I kunne tænke jer flere af?

Til sidst må jeg lige nævne månedens første indlæg til jer, som skal flytte hjemmefra – nemlig mine 3 favoritter til den lille lejlighed.

August

August startede også ud med et par råd til jer, der skal i gang med et nyt kapitel i jeres liv – som for eksempel at starte på en ungdomsuddannelse.

Som jeg skrev her, fik jeg ydermere lov til at dele mine bedste ferietips på Stella Dues blog. Men så blev det også tid til at vende tilbage til hverdagen efter en travl sommerferie.

Inden da nåede jeg dog at eksperimentere med frugtkaviar, som er langt nemmere end det ser ud – bare find opskriften her.

Eksperimenter var der ikke meget tid til efter påbegyndelsen af 2.G, men allerede efter et par uger var jeg så træt af mit og andres brok over det, at jeg skrev indlægget: “Sådan undgår du at spilde tiden på brok

September

På trods af at jeg ikke længere brokkede mig, ramte travlheden og sommerens pres mig, og jeg delte et par personlige indlæg om netop det.

Først indrømmede jeg over for jer og ikke mindst for mig selv, at jeg ikke er så god til at overholde min grænser. Og jeg delte nogle af konsekvenserne deraf i dette indlæg.

Men for at forstå, hvorfor der er nogle grænser, jeg ikke skal overskride, måtte jeg indvie jer i, hvordan vi særligt sensitive ser verden. Det var svært at dele, men hvor er det rart, I altid kan finde det nu.

Hele september gik dog ikke op i personlige indlæg, der blev også plads til en opskrift på chokolade-chiabudding. Til de nye udeboende, eller blot til dem der vil spise sundt og hurtigt, delte jeg 10 nemme og billige opskrifter.

Oktober

Ovenpå kun fire indlæg i september, startede jeg oktober ud med at proklamere, jeg var tilbage. Jeg vender blikket tilbage, ud og fremad var min påstand, men den var jeg ude med lidt for tidligt.

Det blev nemlig kun til et par opskrifter derefter. Ikke at der var noget galt i det, I fik nemlig både opskriften på afhængighedsskabende rugbrødschips, og en mindst lige så lækker gulerodskage.

For tredje måned i træk delte jeg nogle tips til nye og gamle studerende – denne gang 5 uundværlige programmer til studietiden.

November

Måneden startede ud med en rigtig efterårsopskrift på hokkaidosuppe, der netop hørte sammen med de lækre rugbrødschips.

Og efter forgæves at have prøvet at lette min sindstemning med disse sommerblomster, måtte jeg indse, det var tid til fornyelse.

Hvis jeg bloggen skulle følge med mig, og det hele ikke skulle gå op i opskrifter og upersonlige indlæg skulle der ændres lidt. Derfor valgte jeg i denne tankerække, at sige farvel til ;-), !, <3 & …

Det gjorde jeg, fordi jeg vidste, jeg var nødt til at tage fat i nogle tungere emner. Som netop indlæg, har jeg ikke fortalt hele sandheden. Det har jeg stadig ikke, men skal vi ikke lade det være målet for det nye år?

December

Den halvdel af sandheden blev nemlig byttet ud med tre ugers stilhed. Men siden jeg skrev dette fine og håbefulde indlæg, har der ikke været megen stilhed her på bloggen – og jeg elsker det.

Mon ikke det har haft noget med en genfunden juleglæde at gøre? Juleglæden fandt mig nemlig i år, for som jeg skrev i mit julegavehaul fik jeg den fantastiske julegave at være sammen med min fars side af familien hele tre dage hen over julen.

Men december er ikke kun julemåneden, det er også årets sidste. Så jeg har også fået delt årets sidste boganmeldelser, og så håber jeg næste års nytårsforsæt går bedre.

Nu har jeg i hvert fald set tilbage på året i dette og gårsdagens indlæg, og jeg kan jo se, 2017 slet ikke var så ringe alligevel.

Nu er der bare tilbage at se på, hvad jeg kan gøre for at lade det første halvårs glæde og overskud overtage de sidste måneders udmattelse og tristhed.


Jeg håber, I har nydt at se tilbage sammen med mig. Har I selv lavet lignende indlæg, så del dem gerne i kommentarfeltet. I andre må rigtig gerne skrive, hvad jeres 2017 har budt på. Hvad er stemningen, har det været et godt eller dårligt år?

Hvad end jeres svar er, håber jeg at 2018 bliver endnu bedre. I må nyde årsskiftet i aften, og så håber jeg inderligt vi ses herinde i det nye år.
Tak for i år.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’