Jeg har jo slet ikke fået sagt tak – til jer… Og jeg ved ikke, hvordan jeg overhovedet kan gøre det tilstrækkeligt;-) Men jeg må prøve…

Af hjertet tak!

Det har været overvældende, nærmest urealistisk & det har blæst mig bagover så mange søde kommentarer, jeg har fået fra jer på det seneste… Måske det er derfor, jeg har ikke har fået takket jer – fordi det simpelthen ikke er gået op for mig;-) Det er utroligt, hvor mange henvendelser jeg har fået de sidste par måneder! Ganske uforståeligt!

Jeg har fået flere reaktioner, end jeg har turde drømme om, og pænere ord end jeg nogensinde har kunne forestille mig… Hvor er I søde! Så overvældende mange af jer har henvendt jer til mig, når vi har mødt hinanden her på Ærø – og I har alle gjort det med så søde ord<3 Men jeg synes det er svært at vise, hvor taknemmelig jeg er- sådan har jeg det generelt på alle områder… Jeg føler ting meget intenst, og det er svært at finde ord, der lige kan beskrive det!

Men jeg tror, at I alligevel kan mærke det, og jeg håber ikke, jeg virker ubehøvlet;-) Jeg kan godt virke lidt fraværende, når der bliver sagt noget pludseligt til mig, og generelt er jeg lidt socialt akavet… Men det er på ingen måde, fordi I ikke skal henvende jer! Jeg er imponeret over, at I gør det så stille & respektfuldt – det virker aldrig overrumplende eller ubehageligt… Det er en grund til, at jeg er taknemmelig for blogging som medie – publikummet er anderledes end i andre brancher på den gode måde;-)

I skal vide, at I er velkomne til at sige hej – og at jeg er taknemmelig, lige meget hvilket indtryk I får… Og hvis I ikke har lyst, er det også helt okay! Dette er ikke kun en tak for kommentarer & henvendelser, det er en tak til jer bare for at være her<3 I min sidste tak fra bloggens fødselsdag takkede jeg også mig selv, men dette er udelukkende en tak til jer! En tak for at I læser med…

Om der var læsere eller ej, ville jeg skrive – men I gør det ti gange sjovere;-) Det, at I er her, helt frivilligt af egen lyst, er meget rørende… Så tak for det! En af mine forhåbninger med LMinside er som sagt at give stof til eftertanke, og måske ligefrem på en eller anden måde hjælpe eller gøre en forskel for andre… Det er kun muligt på grund af jer<3 Men hvordan skal jeg takke jer? Det eneste jeg kan give er et inderligt men ynkeligt tak:

Af hjertet tak!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’