Velkommen til det formentlig sidste almindelige indlæg, inden julen sætter ind i morgen 1. søndag i advent… At jeg allerede nu sidder med en kop varm julete og hører julemusik, efter jeg sammen med hele familen har hentet juletræer, er en mindre detalje;-)

Dette er endnu af et afsnit af min serie “Min Mening“, som I kommer til at se meget til det kommende år! Når man har så mange stærke meninger om stort set alt, som jeg har, er det lige med at vælge…

I dag har jeg, som i alle andre indlæg valgt at skrive om det, jeg har brudt min hjerne med hele dagen, og det jeg har lysten og inspirationen til at forevige herinde!

BE THE CHANGE YOU WISH TO SEE IN THE WORLD!

Eller det danske udtryk:

VÆR DEN FORANDRING DU ØNSKER AT SE I VERDEN!

Bliver dagens udgangspunkt! Et meget smukt citat af Ghandi jeg stødte på for et par måneder siden, som faktisk også beskriver baggrunden for en del af de beslutninger jeg tager! En af de største grunde til jeg startede denne blog, var for at dele mine meninger og give noget stof til eftertanke…

Det er i mine øjne en af de bedste måder at påvirke verdenen på, eller i hvert fald til at få en at føle man gør det;-) Jeg tror størstedelen af os føler os lidt magteløse, når der sker alle de ting som terror, krig og andre umulige ting, hvor man ikke kan gøre så meget andet end at vise sin støtte… Så derfor betyder den lille følelse, af at man kan gøre noget, altså meget<3

Heldigvis er der også problemer og situationer, vi kan gøre noget ved! Alle de små problemstillinger i vores hverdag, kan vi lidt bedre håndtere;-) Særligt vi danskere, føler jeg, er gode til at tage kampen op mod livsstilsproblemer som for eksempel overvægt, familievold og så videre!

Det halter dog lidt, hvis vi snakker om emnet alkohol… Det er netop det emne, jeg vil bruge som eksempel i dag, men det er selvfølgelig konceptet det handler om! Forandringer sker ikke på en dag, det ved jeg godt, men prøv at tænk på, hvordan du ønsker verden ser ud om 100 år…

Hvilke ting og dårlige vaner ønsker du ikke for de kommende generationer, at de skal vokse op og leve i? Der er selvfølgelig rigtig mange ting, men det er med at vælge sine kampe med omhu;-)

Jeg ønsker ikke at de skal ødelægge deres kroppe med alkohol, da det er et opløsningsmiddel, vi uheldigvis fik blandet ind i vores forråd… Jeg ønsker heller ikke børnene skal bruge alle døgnets lyse timer i skole, eller at alle voksne bliver arbejdsløse, fordi robotterne har snuppet alle arbejdspladserne – men sådan er der jo så meget;-)

Min måde at gribe det an på er ved ikke selv at drikke – hverken nu eller i fremtiden… Nej, det stopper selvfølgelig ikke min omgangskreds, men første skridt til et alkoholfrit folkefærd er at det accepteres og respekteres at sige nej<3

Med min interesse for børns udvikling ved jeg om nogen, hvordan børn efterligner nøjagtig hvad alle andre gør… I dag opdrages de fleste med, at det er okay at drikke når der er fest, nogle med at alkohol er en fast del af hverdagen, og en lillebitte del med at alkohol er gift;-) Hvis vi viser fremtiden at det er okay ikke at drikke, så vil det en dag holde op!

Igen understeger jeg, at det er konceptet og ikke emnet der er budskabet ved dette indlæg! Den bedste måde at gøre op med ting på, er ved selv at være et godt eksempel!

Vær den forandring du ønsker at se! Lige nu bombarderes vi med nyheder om forskellige folk der bryder tabuer ved at fortælle om konsekvenserne af deres tidligere handlinger – stjerne-Instagrammere, folk der tog en pille ved en fest og alle de andre ting…

De bruger lige netop denne taktik, med at de viser os sandheden og afslører bagsiden af medaljen for derefter at fjerne problemet de tidligere har lidt under! Når én tør at bryde normen, så er porten åben, og til sidst tør alle gøre det – hvordan tror I ellers moden fungerer?

Vær den forskel I ønsker at se!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’