Hej igen – længe siden. Som sædvanlig vil jeg gerne skifte lidt mellem de lidt lettere og de lidt dybere og tungere indlæg, men jeg har ikke lige været inspireret til et af de lettere siden sidste tænksomme men vigtige indlæg. Men nu her klokken to om natten, efter at have snakket med en god veninde i over seks timer, har jeg lige lyst til at skrive lidt til jer.

Jeg vil egentlig bare dele en håndfuld billeder med jer, de er meget blandede, men det er netop for at give jer en lille smagsprøve.

For alle de billeder, jeg tager med mit ordentlige kamera, bliver lagt op på bloggens facebookside LMinside, så den må I huske at like, hvis I vil se flere billeder som de nedenstående.

I starten lagde jeg godt nok mine første billeder op herinde, men nu kan både de samt de nye findes på Facebook, så bloggen fortsat kan være for de læseglade.

Det var lige et kort lille indlæg, og nu er det vinterferie, så vi må se, hvornår I kan forvente det næste. Som I ved, har jeg både i efterårsferien 2015, efterårsferie 2016 og juleferien 2017 lavet indlæg, hvor jeg fortalte om, hvad ferierne gik med, men denne gang kan i følge med via Snapchat.

Jeg kan afsløre at resten af ferien, i modsætning til denne weekend, ikke kommer til at gå stille for sig. I dag begynder vi nemlig vores tur til de forskellige dele af familien rundt om i landet. Vil I med, så tilføj LMinside på Snapchat (obs: nu lukket).
Hvad skal I lave, I jeres eventuelle ferie?

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’