Ordensfreak…

Jeg vil ikke sige, at jeg er decideret ordensfreak… Det synes jeg ikke, at jeg er længere! Mit værelse roder da til tider, og jeg har ikke planlagt hvert evig eneste minut af dagen! Jeg er blevet mere spontan i forhold til tidligere…Det hjalp da en helt del socialt, at jeg blev i stand til at improvisere<3

Jeg elsker systemer, jeg bruger dem til alting og har en fast rutine til stort set alle dagligdagens gøremål. Jeg bruger en farvekode i min kalender, jeg har alle mine dokumenter delt ind i mappe efter mappe, og mit værelse er indrettet i farvegrupper… Men jeg er vel hverken autist eller ordensfreak af den grund?

Jeg har ikke et voldsomt stort behov for at tingene i system fysisk, men jeg bruger fysiske hjælpemidler som fx min kalender og farvekoordination, til at holde orden i mit hoved! Hvis jeg ikke kan skrive ting ned eller får for mange indtryk ind på en gang, føles det lidt som om nogen spiller bordtennis inde i min hjerne;-)

De 7 intelligenser…

Jeg har fået testet min intelligens et par gange og har her fundet en test online, som I kan prøve… I har måske ikke hørt om de 7 intelligenser før, men det er en måde at beskrive, hvordan man lærer, er som person og hvilke områder man siden fødslen har forstået sig godt på;-)

Hvis I klikker ind på linket, kan I se, hvad mit resultat siger om mig… Jeg kan i hvert fald ud fra dette resultat se, at jeg er en selvstændig og kvik menneskekender, som lærer bedst ved hjælp af systemer;-)

Jeg tror, at det er derfor, jeg holder så meget af systemer og orden! Jeg vil anbefale jer at tage sådan en test! Udfra resultatet kan man nemlig se, om man lærer bedst ved at læse, lytte, se skrive, røre, have orden eller ved at diskutere…

Lige for at vende tilbage til mig, selvoptaget som jeg er, så giver det at være ordensmenneske altså en nogle problemer;-) Som I kan læse her, oprettede jeg bl.a. bloggen, for at få nogle af mine tanker ud af hovedet!

Jeg har den forfærdelige dårlige vane, at jeg aldrig snakker med folk om, hvad der foregår i hovedet på mig… Som I nok kan regne ud, når der at hobe sig ret så mange ting op på 15 år;-) Derfor skal der ikke særlig meget til, før at jeg bliver helt forvirret!

Som skrevet i dette indlæg er en bonus ved LMinside, at jeg forhåbentlig kan få ryddet lidt ud i arkiverne, så jeg blandt undgår det ovenstående problem;-) Det gode ved at skrive herinde er, at mine tanker og erfaringer forhåbentlig kan være til andres nytte, så ingen føler sig alene<3

Hvilken af de 7 intelligenser ejer du?

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’