Mange gange velkommen tilbage til LMinside.dk efter nogle dages pause grundet projektuge. Nu nåede vi endnu engang ugens sidste dag, og jeg håber jeres uge har været fantastisk!

Jeg har op til otte gange forgæves prøvet at skrive et indlæg her de sidste par dage, men det er dog ikke lykkedes.

I dag er mit energiniveau og overskud i top efter en god nats søvn, og derfor vil jeg dele en helt igennem fantastisk DIY med jer. Jeg er helt oppe at køre over denne DIY, og som bonus er den gratis, supernem og miljøvenlig.

I sidste indlæg af Nyt år – ny orden bad jeg jer om at gemme jeres nylonstrømpebukser, i tilfælde af at de var hullede eller for små.

Forhåbentlig er jeres kommode i den fineste orden, og I har et par nylonstrømper lige ved hånden. Det er nemlig det eneste I skal bruge i dag og så selvfølgelig en saks.

DIY hårelastikker

Det skal I bruge:
Et par nylonstrømpebukser eller flere
En saks

1. Det første I skal gøre er at vende vrangen ud på strømpebukserne og lægge dem fladt på gulvet eller et stort bord.

2. Dernæst klipper I den øverste og allernederste del af, hvilket ikke skal bruges. Nu klipper I bare hele vejen op i den bredde, som I ønsker – jo bredere stykkerne er, jo strammere bliver elastikken.

3. Hvordan bliver det så til tynde og runde elastikker, tænker i nok. Det gør det ved, at I tager fat i hver side og strækker stykket ud – nu ruller cirklen sig helt selv sammen til en elastik.

Nemmere bliver det da ikke vel? Som I nok kan se, kommer der altså en god bunke ud af et enkelt par strømpebukser. De er naturligvis ikke i topkvalitet og holder ikke evigt, men eftersom  der er så mange, har man til virkelig lang tid.

Udover at de er så nemme at lave, er der også en anden stor fordel; de er sunde for håret. I modsætning til de klassiske hårelastikker med små metallukninger er disse ekstremt skånsomme for håret.

I og med at nylon er så glat, river de ikke håret ud eller laver mærker, hvorfor de også er supernemme at tage ud igen. De holder faktisk håret bedre end forventet, og de kan sagtens få en høj hestehale til at holde en hel arbejdsdag eller et par idrætstimer.

Nu ved I, hvad I skal gøre næste gang, der går hul på et par nylonstrømper. Husk at smid et billede på Instagram og tag LMoutside, hvis I forsøger jer med denne opskrift.

I må have en fortsat dejlig weekend, og så vender jeg tilbage om et par dage, når projektet er fremlagt og projektugen overstået.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

 Instagram Bloglovin’