Så nåede vi til den 20. december, hvilket vil sige, at det er tid til endnu et indlæg – faktisk et af de sidste i julens tegn! Siden sidste indlæg er julefreden begyndt at indfinde sig, og det samme er julestemningen, så det er jo ikke så galt endda;-)

Der er kun 4 dage til jul, så de fleste har forhåbentlig styr på gaverne nu… Hvis ikke kan I finde en masse ideer i dette indlæg, og selvfølgelig også i mine ideer til ønskelisten! Når så alle gaverne er købt, er det tid til at pakke dem ind…

Inden for de næste par dage, vil jeg vise, hvordan jeg pakkede mine ind på forskellige julede måder, dog er der en af indpakningerne, som fortjener sit eget indlæg;-)

DIY gavepose!

Til alle de lette og uformelige gaver;-)

Materialer:

  • Gavepapir eller lignende – helst med mønster på begge sider…
  • Limstift eller dobbeltklæbende tape
  • Snor eller bånd

1. Først skal man rulle sit gavepapir ud og tegne mønsteret ovenfor derpå… Målene er lidt underlige, men jeg håber, I kan forstå det;-)

2. Derefter klipper man naturligvis stykket ud langs de røde konstante linjer… Ved næste trin folder man toppen rundt om de lilla linjer og limer den fast, så posen får en fin kant!

3. Nu skal alle de blå linjer bare bøjes indad, så man ender med at kunne folde det til en pose<3

4.  Man samler posen i siden, ved at lime den lille del længst til højre ind under den venstre side, hvis det giver mening;-)


5. Så skal bunden foldes sammen, hvilket billedet forklarer for mig;-) Man limer eller taper bunden godt sammen, så posen kan holde! Dog vil jeg kune anbefale at bruge disse poser til forholdsvise lette gaver!

6. Til sidst skal der selvfølgelig lige håndtag i – mest for pyntens skyld… Der vælger man bare, det bånd eller snor som passer bedst, og fører den gennem et par huller! 

Findes der en flottere indpakning? Den er både nem, superfin og vil som minimum bringe ligeså meget glæde som selve gaven<3 Husk at læse med de næste par dage op til jul, så I kan få inspiration til, hvordan resten af gaverne kan pakkes ind!

Tak fordi I læste med, og husk nu og smid et billede på Instagram, hvor i tagger LMoutside og bruger hashtagget #LMDIY!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’