Jeg kunne fristes til at sige, at jeg i dag har endnu en opskrift til jer, for det har jeg jo på en måde. I dag er det bare ikke en opskrift til køkkenet, men en på hvordan I kan genbruge noget skrald fra køkkenet.

Ferie er tiden, hvor de usunde morgenmadsprodukter lige pludselig bliver lidt mere acceptable, og det fører altså til en del tomme papæsker. Nu kan I så let som ingenting lave dem om til de fineste notesbøger.

Så hvis I ligesom mig mangler en notesbog til kageideer eller noget mere relevant for jer, så er det nu I skal give jer i kast med denne gratis og nemme løsning.

Hjemmelavet notesbog

Materialer:

  • En tom æske fra et morgenmadsprodukt
  • Noget snor eller garn
  • Noget A4-papir
  • En knap
  • Noget mønstret eller farvet papir


1. Skær eller klip for- eller bagsiden af jeres papæske og fold den til halvstørrelse med den brune side udaf!

2. Tråd en nål med snoren eller garnet og sy knappen fast på forsiden, og lim derefter et stykke papir på indersiden af pappet, så den dækker for knuden fra knappen og mønstret på æsken. Klip til så kanten passer.


3. Skær eller klip resten af papirerne ud så de passer til bogens mål og sy dem fast, som det ses på billedet. Man kan også lave nogle flere og mindre sting, men det er ret besværgligt.


4. Vælg et fint stykke papir, som I kan lime på langs notesbogens kant, så man ikke kan se stingene – og derudover er det jo det, der giver hele looket.

5. Klip et stykke snor af og bind enden rundt om knappen, så snoren kan bruges til at holde bogen lukket og give den det der vintage look.

Nu har jeg en notesbog, hvor jeg kan skrive mine kageideer ned, og så tog den ikke engang en time at lave. Man kan jo give den lige præcis det udtryk man ønsker ved at ændre lidt på papiret, farverne, knappen eller måske droppe det helt. Selv overvejede jeg også at skrive noget foran eller tegne et mønster, men det rå pap har sin charme.

Jeg ved godt, at man på fastlandet kan købe alle mulige slags notesbøger for ingen penge, men hvis man kan lave den selv af sit skrald, og man kun skal bruge en midlertidig en, der skal smides ud efter brug, så kan man da ligeså godt genbruge skraldet.

Hvis I kaster jer over denne DIY som et lille sommerprojekt, så husk at tag mig på Instagram og brug hashtagget #LMDIY.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’