Velkommen tilbage til endnu et indlæg i serien #julmedLM, jeg håber du er klar til endnu mere juleri! Sidste indlæg kunne også læses af drenge, men jeg må hellere advare om, at dette ikke er et af den slags;-) I dag vil jeg nemlig dele endnu en guide til, hvordan du med et par simple step kan lave de fineste julenegle…

1. Som altid når man lægger neglelak, skal man selvfølgelig lige starte med et lag base coat, for at beskytte neglene… Da vi i dag skal bruge en rød neglelak, er det ekstra vigtig for at undgå misfarvninger – og så gør det da heller ikke noget, at lakken holder det længere;-)

2. trin er at få lagt den røde farve, hvilket forklarer sig selv! Det varierer lidt hvor mange lag, der skal lægges, alt efter hvilken neglelak man bruger… Til slut bør man have en helt ensartet “julerød”, hvilket min ikke afspejler så godt, da det var en ny en;-)

3. Sidst men ikke mindst lægger man et lag glitterneglelak over, hvilket både giver glitter og fungerer som top coat<3 Hvilken farve glitter man ønsker, er helt op til en selv, men rød og guld er bare 100% jul;-) Hvor fedt er det ikke lige, at man slipper for at lægge et fjerde lag med top coat?

Hvis I ikke har denne slags glimmernegle men en helt ensfarvet en, så prøv denne guide og byt farverne ud med rød, guld eller sølv!

Husk at smide et billede på Instagram og tag @LMoutside, så jeg kan se jeres flotte resultat;-)

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’