Indlægget indeholder reklamelinks;-)

Jeg skal da lige love for, at efterårskulden kræver sine ofre… Er det kun her på Ærø, at det aldrig rigtig er blevet dag? Nu hvor vi vidst ikke slipper udenom kulde, regnvejr og blæst, vil jeg nævne de 5 ting, som man ifølge mig ikke kan overleve efteråret uden!

1. Det absolut vigtigste for at overleve efteråret er og bliver noget varmt til fødderne! I mit hoved er det helt umuligt at overleve efteråret uden et par tykke, bløde hyggestrømper eller et par forede sutsko<3 Selv bruger jeg begge dele, og mine tæer rører ikke gulvet uden at mine lækre sutskostøvler fra H&M er imellem;-)


2. Nu er man i alt fald sikret at holde varmen udenpå, men at bevare varmen indvendig er en helt anden snak;-) Efteråret & kulden er i hvert fald en perfekt undskyldning for at drikke mange kopper varm kakao og te, men det kræver den rette kop! Jeg ved ikke noget bedre en store, fine og finurlige krus – og selvom jeg prøver at undgå det, har jeg allerede købt lidt for mange…

3. Som I måske har læst her, er efterår i mit hoved lig med hygge<3 Med hyggestrømper på fødderne og en kop varm kakao i hånden, mangler vi bare den allersidste ting – LYS! Med et duftlys er man garanteret hyggelige stunder… Et almindeligt lys er et udemærket alternativ, men et duftlys giver altså lige den ekstra selvforkælelse;-)

Jeg har endnu aldrig været i Ikea, så på nuværende tidspunkt kommer de fleste af mine duftlys fra Netto… Men jeg må indrømme at med dette udvalg, kan man da kun blive fristet! Særligt dette sæt med duft af nødder og chokolade lyder som en ren hyggespreder<3

4. Lige meget hvor meget vi prøver at glemme det, kommer vi ikke uden om, at efteråret også er lig med vådt hår og tøj, klaprende tænder, vindblæst hår og stivfrosne fingre! Efteråret ville ikke være rigtigt uden de faktorer, så dem holder jeg også af<3

Derudover er der altså en måde, hvorpå man kan vende det trælse til en anden form for hygge – nemlig med det rigtige udendørstøj… Med et par gode vandtætte sko eller støvler, et par regnbukser, en vand- og vindtæt jakke og et par handsker, kommer man langt! Som nogle måske har opdaget på Instagram, er mine grønne gummistøvler fra Hummel mine faste følgesvende<3 

5. Når man så har været ude og feje visne blade eller gået en tur i regnvejret, er der selvfølgelig en bagside ved kulden… Allerede få dage inde i efteråret oplever de fleste, at deres hud begynder at tørre ud både i ansigtet og på hænderne og læberne begynder at sprække – men det er der heldigvis råd for!

Jeg vil ikke anbefale nogle ansigtscreme, da det er meget forskelligt fra person til person, hvilken hudtype man har;-) Til gengæld kan jeg til folk med allergi, tør eller sensitiv hud anbefale Matas Natur Body Butter<3

Med hensyn til læbepomader var jeg nok lidt besat af dem på et tidspunkt, hvilket betyder jeg i dag har temmelig mange fra forskellige mærker… I kan se frem til en top 5 over mine yndlings, hvilken vil indeholde en anmeldelse og sammenligning;-) Men jeg kan afsløre, at du ikke kan gå helt galt i byen med de berømte Baby Lips, EOS eller de knap så berømte fra Badeanstalten<3

Sidst men ikke mindst skal jeg i hvert fald huske at bruge håndcreme, så hænderne kan klare kulden og regnen… Denne håndcreme fra EOS er genial til tasken, dog foretrækker jeg en uden parfume til hjemmebrug;-)

Jeg håber, at I er klar til efteråret nu med både hyggestrømper, krus, lys, tøj og hudpleje! Hvad er jeres vigtigste musthave til efteråret?

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

(Indeholder affiliate-links)

Facebook Instagram Bloglovin’