5 simple trin til disse efterårsnegle…

Hej igen!
Jeg håber, at I nød den ekstra times søvn i nat;-)

Med inspiration fra fredagens efterårsbilleder fik jeg lagt en en efter min mening meget fin og efterårsagtig neglelak… Den er supernem at lægge, og kræver kun meget få ting! Læs med her, hvis I også vil lave jeres negle om til små kunstværker;-)

Dette er alt du skal bruge:

Man kan selvfølgelig bruge lige præcis de farver man har lyst til, og lave et andet motiv for at ændre udtrykket;-)

  1. Læg et lag base coat for at beskytte dine negle mod misfarvninger – og for at neglelakken holder længere! Jeg brugte Sally Hansen Salon Manicure Base Coat, som tørrer superhurtigt<3
  2. Når det første lag er tørt, påføres et lag orange neglelak… Antal lag justeres alt efter hvilket mærke lakken er fra;-) Denne er fra Gosh og kaldes Oh la la, men jeg kan desværre ikke finde den online… Dog fandt jeg denne, som ligner meget!


  3. Trin 3 er lige som trin 1 valgfrit… Det er nu du skal tegne et motiv med den sorte neglelak og tynde pensel! Jeg forsøgte at male en silhuet af et træ i anledningen af efteråret;-) 
  4. Nu klippes et stykke af grydesvampen, hvorpå den røde glimmerneglelak påføres… Jeg er vild med min Brick Shimmer fra Maybelline, som er en fast efterårsfavorit<3 Man dupper lidt på fingerspidserne, så man får en flydende overgang! Hvis I vælger at tegne et træ i trin 3, kan man ved hjælp af denne metode påføre rødlige efterårsblade på træet;-)
  5. Til sidst skal “mesterværket” forsegles med et lag top coat! Jeg brugte den fra Sally Hansen, men i fremtiden bliver denne hurtigtørrende fra Essie forhåbentlig min;-)

Med de 5 simple trin skulle du gerne sidde tilbage med 10 smukke efterårsagtige negle;-) Læg et billede af dine efterårsnegle på Instagram og tag @LMoutside eller brug hashtagget #LMnailart<3

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

(Indeholder affiliate-links)

Facebook Instagram Bloglovin’