Det er en hel måned siden, at jeg sidst sad her med en kop te og skrev et indlæg – som I for øvrigt kan læse her. Men nu har jeg krydset alle dagens gøremål af i kalenderen, så jeg kan sidde her og skrive om netop kalenderen.

I efterspørger altid flere indlæg om min hverdag, hvorfor jeg i dag vil give jer et indblik i, hvordan den kan se ud. Egentlig har jeg inden følgende skrevet om mine kalendre gennem tiden og lidt andet, men det gemmer jeg lige til en anden dag for jeres skyld.

Nu får I nysgerrige i stedet for et lille indblik i en måned med mig, selvom det virker lidt skørt og egocentreret. Men jeg forstår godt nysgerrigheden efter at læse om en almindelig hverdag i 3.G, som jeg håber, at dette indlæg kan tilfredsstille.

UGE 7

I uge 11 holdte jeg vinterferie på Ærø, hvor der skete meget tæt på ingenting. Mandag var jeg med familien til fødselsdag hos en af min fars venner, og om lørdagen besøgte jeg en veninde. Derudover lavede jeg ikke meget andet end at slappe af, læse og bruge en pokkers meget tid ved vandet.

Det er alle dejlige ting normalt, men sådan en stille uge var ikke lige det sundeste for mig i vintermørket. Så siden da har jeg proppet min kalender så meget som muligt, hvilket selvfølgelig også er at ty til ekstremer.

Men for første gang har jeg det ikke bedst med at være alene. Så jeg forsøger at få så meget tid med venner og familie som muligt, da jeg ved, at jeg meget snart skal undvære dem længe.

UGE 8

Mandag gik som alle andre mandage i år med at have sent fri, tage hjem og slappe af i stedet for at lave de afleveringer, jeg burde. Efter en times tid tager jeg så videre til gymnastik, som fører til sen aftensmad og derfor en sen aften.

Tirsdag var til gengæld lige modsat en utrolig opmuntrende og sjov dag. Jeg tog allerede afsted fra skole halv tolv, da jeg skulle nå hele vejen til Aabenraa sammen med resten af tutor-teamet. Det vil sige de andre, nu færdige, ATU’ere, som jeg er så heldig at skulle planlægge og afholde en summer camp sammen med. Men først skulle vi altså lige hjælpe til ved den nye årgangs første seminarer.

Onsdag gentog vi efter skole tirsdagens program, denne gang var det dog i Ringe, men mindst lige så hyggeligt. I ved nok ikke, hvad jeg mener med ATU, seminarer, summer camps og årgange, men det gjorde jeg heller ikke. Ligesom jeg ikke anede, hvor meget betydning det ville få.

Torsdag tog gik turen kun til Langeland, dog til fødselsdag og ikke ATU. En af pigerne, jeg var på udveksling med Italien holdte børnefødselsdag på traditionel vis, og dte ar selvfølgelig vældigt hyggeligt.

Fredag fik jeg efter skole og en indkøbstur endelig lov til at se en håndfuld af Ærø-vennerne igen. Vi spiste sammen i byen og så tog vi ellers hjem til mig og spillede og festede lidt. Et glædeligt gensyn.

Lørdag skulle jeg så ordne alle de ting, jeg ikke havde nået i løbet af ugens travlhed. Det blev dog mere end afslapningsdag, hvor jeg også nåede at gå ned til vandet, som jeg havde gjort dagligt i vinterferien.

Søndag var heldigvis lidt mere produktiv. Jeg fandt dig også tid til at være sammen med Ærøgruppen nogle timer igen.

UGE 9 

Mandag lå jeg syg hele dagen, hvorfor jeg måtte afblæse alle planer. Heldigvis var det kun mandagen, jeg gik glip af.

Tirsdag havde jeg det bedre og tog igen videre til ATU efter skole, hvor jeg med en af de andre tutorer skulle hjælpe lidt til igen.

Onsdag gik det for alvor op for mig, at vi meget snart er færdige med gymnasiet. Vi havde ingen skole, men derimod et kvarters vejledning i forbindelse med vores såkaldte AT-projekt. Det er et tværfagligt projekt, som skal munde ud i en mundtlig eksamen til sommer.

Jeg har dog fået vinklet det til at handle om Ærø, så det er ganske hyggeligt. Ligesom det var hyggeligt at sidde nogle timer på skolen i solskin og kigge på det med nogle af de andre fra klassen. Generelt gjorde solen det bare til en dejlig dag – især på aftenens gåtur.

Torsdag havde jeg kun et par morgenmoduler, men jeg brugte dog eftermiddagen på skolen for at støtte op om en nyopstartet bogklub. Det var en skøn oplevelse, og I kan selvfølgelig snart læse min anmeldelse af bogen – og indtil da finde en masse gamle her.

Bagefter havde jeg travlt med at komme hjem og få pakket, så jeg kunne køre med min storesøster til København og hjælpe hende med at slæbe et flyttelæs op til tredje sal – den sidste del var ikke gennemtænkt.

Fredag var jeg altså i København i stedet for i skole. Men jeg skulle kun have haft et idrætsmodul, hvor jeg alligevel skulle have taget toget mod hovedstaden midt i det hele. Jeg ville nemlig nå ind til åbent hus på Københavns Universitets psykologistudie.

Jeg nåede også til åbent hus, hvor jeg igen blev bekræftet i, at jeg ikke skal bo og studere i den storby. Selvom en ven fra ATU, som jeg nåede at besøge inden, boede rigtig fint.

Det samme gælder min fars moster, som hele min fars del af familien var til fødselsdag ved om aften. Jeg kan altså ikke være andet en taknemmelig for sådan en fredag, hvor jeg nåede at se så mange af dem, som i sin tid fik mig til at skrive dette indlæg.

Lørdag fortsatte familiefesterne, da vi om aftenen mødtes med det meste af min mors familie. Det var nemlig på grund af et nyt medlem af familien, at vi alle var rejst til hovedstaden.

Søndag skulle min kusines søn nemlig døbes, hvilket dagen gik med, inden vi igen kørte mod fyn og Ærø.

Uge 10

Nu er det så mandag oven på et par travle uger, og denne mandag har været som sædvanlig; skole, indkøb og gymnastik. Dog havde jeg tidligt fri, så jeg fik også skudt et lægebesøg og naturligvis dette indlæg ind.

I morgen skulle jeg for tredje tirsdag i træk have været til ATU, men det er blevet aflyst. I min rastløshed har jeg dog hurtigt fået arrangeret at køre med min far til Vejle og spise med min savnede tvillingesøster og hendes kæreste. Så må vi se, om jeg finder på at mødes med andre, inden jeg tager hjem.

Onsdag skal jeg først møde klokken ti og har næsten ingen planer, foruden at min far kigger forbi på turen hjem fra Jylland. Jeg må også hellere få ordnet to-dolisten og gøre klar til torsdag, hvor jeg skal til terminsprøve i dansk om dagen og i biografen med mit psykologihold om aften.

Til gengæld har jeg næsten ingen planer i weekenden, hvis man ser bort fra, at min lejlighed skal agere hotel for mine forældre en enkel nat. Men det er måske heller ikke helt skidt med et par fridage inden marts afsluttes med AT-skrivedage og terminsprøver.


Inden ovenstående går løs, kalder søvnen lige først, for tekanden er nu tom og klokken mange. Men det er jo det, som sker med tiden, når man bruger den på noget meningsfuldt – hvorfor de sidste par uger er fløjet afsted.
Hvad bruger I denne første forårsmåned på?

Jeg håber, I bruger den på det, som bringer jer glæde. For det hele handler stadig om prioritering, og som I kan se, kan det nogle gange betale sig i livets regnskab at nedprioritere søvn og skolearbejde.

Nobody is too busy,
it’s just a matter of priorities.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’