Godaften allesammen<3
Så nåede vi til den dag, hvor jeg, takket være den kære skolereform, for første gang i år måtte overleve en hel dag uden dagslys!

Det er lidt deprimerende, at gå i skole i mørke, komme hjem fra skole, når solen begynder at gå ned, og cykle hjem fra arbejde i bælgragende mørke…

Heldigvis valgte jeg for en gang skyld at cykle en tur i går, hvilket ellers sker sjældent;-) Der var jeg så heldig at støde på denne fuldstændig overdådige, smukke og uimodståelige solnedgang<3

Normalt er det de solnedgange, hvor himlen bades i rødlige farver, der er mest iøjenfaldende, men på denne årstid er sådan en helt almindelig lys solnedgang altså det smukkeste!

Jeg håber, I også kan få lidt glæde af solens lyse stråler, hvilket nok bliver nogle af de sidste den næste måneds tid;-) Kvaliteten er ikke den bedste, så smut ind på Facebooksiden for at se smukke billeder i topkvalitet.

Et lille fly er ved at lande…

Vandets spejlblanke overflade<3
Himlen lever sit eget liv;-)
Omringet af skønhed<3
Findes der noget smukkere?
Uimodståeligt<3
Solnedgangen i det blanke hav…
Fugle på flugt!

Havde jeg ikke ret i det var smukt? Hvor var det rart at se, at himlen stadig var lyseblå bag skyerne;-) Så er der ikke meget andet at sige end:

Alt er vand ved siden af Ærø<3

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Husk at tjekke LMoutside ud på Instagram for flere overdådige naturbilleder fra øhavets perle!

Facebook Instagram Bloglovin’