Så nåede vi til den 12. decmber, og kalenderlysene er nu halvt brændt ned, halvdelen af julekalenderens låger er åbne, og gaveindkøbene nærmer sig med hastige skridt…

Jeg har allerede givet jer nogle ideer til ønskelisten, som selvfølgelig også kan gives som gaver til andre i stedet for! I dag vil jeg komme med nogle gaveideer til de der mennesker, som man bare ikke kan finde noget passende til;-)

1. Den første ide passer både til drenge og piger, mænd og kvinder, bedstemor og bedstefar og alle andre, der har en bestemt by i deres hjerte… Her det sidste års tid er markedet inden for salg af plakater med lokale motiver eksploderet!

Bare ved en enkel søgning på google dukker utallige nationale plakater op fra alle mulige steder – særligt kortkartellets version af Ærø har jeg forelsket mig i<3 Nu er endnu en form for illustrationer dukket op, som jeg synes slår alle andre – og ikke kun fordi det er min søster der står bag;-)

De er så fine, og for en gang skyld, er det ikke kun de stor byer man kan købe… Hun laver efter forespørgsel, så man kan købe lige præcis den by, man har brug for! Selv kan jeg ikke vælge, om det er Ærø, Ommel eller Marstal, som er min favorit;-)

2. Jeg må hellere prøve at begrænse mig lidt her ved 2. ide, så I ikke falder i søvn endnu;-) Netop denne ide kunne jeg skrive et helt indlæg om, og det har jeg også i sinde at gøre meget snart! Denne gave henvender sig mest til unge ordensfreak som mig, ens forældre eller en anden familie…

Inde på siden personal-planner kan man designe sin egen kalender – tro det eller lad vær;-) Jeg er helt skudt i ideen og har allerede købt min kalender og en af årets julegaver derinde, da man kan designe alt fra notesbøger til vægkalendre…

Man kan selv designe forsiden og layoutet indeni, hvilket der ses en masse eksempler på både på min Instagram & deres! Man kan virkelig gøre gaven personlig, ved at sætte et af sine egne billeder ind på forsiden<3

Det kan være lidt svært at lave en til en anden, når man skal tilpasse kalenderen indeni… I det tilfælde kan man købe et gavekort, så den heldige modtager helt selv kan designe sin kalender!

3. En god bog er selvfølgelig den perfekte gave til en af de gamle, men der findes også bøger, som vi travle unge har tid til at kigge lidt i! Der er selvfølgelig den berømte “Wreck this journal“, som i hvert fald har irriteret mig og min perfektionisme siden min fødselsdag;-)

Kan vi ikke godt blive enige om, at næsten alle piger desværre har problemer med selvtillid, selvværd og alt det der pjat? I så fald har jeg fundet den helt perfekte gave! Lille notesbog med øvelser er en ny serie jeg faldt over, hvor man kan lære at være sig selv, at give slip, at finde sine skjulte talenter og ikke mindst at forbedre sit selvværd

TIP: Mangler du en god bog til din bedstefar eller en anden læsehest, så køb Michael Larsens nye bog “Mordet på øen”!

4. ide er tyvstjålet fra mine top 5 ideer til ønskelisten, for det er jo noget med, at det er godt at give gaver, som man selv kunne tænke sig;-) I hvert fald er det super hyggeligt at give en ven eller et familiemedlem en billet til en eller anden oplevelse! Det kan være alt fra et gavekort med en hjemmelavet middag til en koncertbillet, da hyggen og samværet er det vigtigste<3

5. ide er også fra mit andet indlæg – nemlig alle mulige former for boligting og -pynt… Det er noget alle undtagen globetrottere kan bruge, og man kan finde ting i alle prisklasser;-)

Jeg håber, I kan bruge nogle af disse ideer – det kan jeg i hvert fald;-) Manglede der en gaveide, og hvad synes I om min søsters flotte illustrationer? Nu tager jeg til fest, og så må I have en forsat god weekend<3

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

(Indeholder affiliate-links)

Facebook Instagram Bloglovin’