Egentlig havde jeg ikke tænkt mig at vise jer noget af mit nuværende værelse, eftersom det er noget, jeg har valgt at lade stå. Så jeg ligesom har et sted, hvor tingene er som de plejer. Eller egentlig skyldes det at det er min storesøsters møbler, og at værelset bliver brugt til opbevare mange af tingene fra vi var små.

Men nu fik jeg lige pludselig lyst til at vise jer nogle glimt fra mit lille gemmested, og da jeg igår var syg og derfor fik skrevet et langt men alt for rodet og dårligt indlæg, vil jeg i stedet dele dette med jer.

Dog må jeg lige advare jer om, at mit værelse ikke er som mange andre teenagepigers værelser i skandinavisk stil med sort, hvid, ingen farver og meget lidt personlighed. Mit værelse står, som sagt, som da jeg fik det, og det er spækket med farver, dog er de delt op i grupper, så de forskellige farver har hver sin hylde.

Selvom det måske ikke er drømmeværelset, og at mit kommende kollegieværelse overhovedet ikke kommer til at se sådan her ud, er jeg glad for det, og der er plads til alt, hvad jeg skal bruge og lidt til.

I dag vil jeg vise jer min “arbejdsplads”, hvor jeg laver lektier, skriver blogindlæg og alt derimellem, så nu byder jeg jer velkommen til mit lille gemmested.

Skrivebordet

Skrivebordet her er det der har stået her siden, det var min storesøsters værelse. Så det har efterhånden stået samme sted i over 10 år. Det er egentlig fint nok med en masse hylder, en skrivebordsplade og så sådan en lille plade man kan trække ud under – dog går sølvhylden øverst lidt for langt ud, til at jeg kan åbne min Macbook mere en 110°.

Hvis vi nu starter nedefra, er der under skrivebordspladen nogle hylder, hvor jeg har min symaskine og en masse kasser med papir, elektronik, stof og spil. Så er der også den der plade man kan trækker ud, hvor jeg lige nu har æsken, som jeg fik i julegave, og min computer eller et eller andet stående.

På selve skrivebordet har jeg et glas med farver, et med tuscher og et med sakse, lim og alt det stående. Jeg tænker lidt at lave en DIY en dag på nogle nye fine beholdere til alle de ting.

Inde under sølvhylden har jeg en fin vintage æske med andre kontorartikler, en tape, min kalender, min Ipad og for det meste også lidt rod, der ikke har nogen plads.

Sølvhylden

Dette er jo egentlig også bare en del af skrivebordet, og det er vel den hylde der gør, at skrivebordet skiller sig ud fra dem, man kan købe i dag.

Som I nok lagde mærke til på det øverste billede har jeg samlet næsten alle mine sølvting her ved skrivebordet, og det er muligvis også min yndlingshylde på værelset. Mange af de ting på billedet er nemlig nogle af de eneste, som jeg skal have med til sommer.

På hylden har jeg en bøtte med maling, et glas med LED-lys, et glas med sedler og en færgekuglepen, en notesblok, et fint anker, et dårligt spejl fra Tiger, et sølv LED-lys, en billedramme, som I måske har set på Instagram, min salmebog, en lampe, nogle duftlys, en engel, nogle flere kontorartikler, en skål jeg fik i julegave, en lille æske og til sidst et par lysestager med vættelys i. I kan jo egentlig se det hele på billedet, men nu er I i hvert fald ikke i tvivl.

Opslagstavlen

Jeg har virkelig eksperimenteret meget med denne opslagstavle, som også har hængt her i over 10 år, da jeg ikke helt kan finde ud af, hvordan jeg vil bruge den. Jeg prøvede engang at lave den om til en kalender med noget maskingtape, og det kan egentlig godt anbefales, men jeg fik ikke skrevet på den.

For et par måneder siden var den helt rodet og blev brugt som opslagstavler oftest gør, men jeg fik heldigvis styr på den i forbindelse med projektet nyt år- ny orden. Jeg har ikke fået lagt indlægget op, men hvis I er interessede så smid en kommentar.

Jeg er begyndt at samle lidt på de der magneter med citater på, som I nok kan se, og derudover sidder der en masse sølvmagneter oppe langs toppen, så man hurtigt kan smække en seddel op.

Derudover har jeg hængt mit termometer, en svamp, et Ærø-badge og en holder med tuscher, kridt og nøgleringe op. Jeg har haft et stort problem med at alle mine hårnåle på mystisk vis forsvandt og lå ud over det hele, men nu har jeg fundet den perfekte løsning; der skal nemlig bare et par magneter til.

Jeg var lige ved at glemme elefanten, koen, feen , tigeren eller hvad det nu lige er. Hvis nogen undrer sig er det noget min storesøster og hendes gamle kæreste tegnede for over 10 år siden, og som ingen siden har kunne nænne eller formå at viske ud. Så er der også lige den røde illustration, jeg blev nødt til at tegne i forbindelse med dette indlæg.

Nu blev det hurtige indlæg alligevel lidt for langt, men jeg håber I fandt det spændende at se min lille arbejdsplads. Der kommer uden tvivl en såkaldt room tour, når jeg flytter, men hvis I vil se mere af dette værelse, så skriv en kommentar eller like opslaget på Facebook.

Opdatering: Se mit kollegieværelse her

Nu må I have et par gode helligdage, og så vender jeg tilbage her, når en af Ærøs mest unikke traditioner løber af stablen.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’