Jeg har så mange ideer til indlæg og så mange ting på hjerte for tiden, eftersom der sker så mange inspirerende ting – men i dag tænker jeg, det er tid til en opskrift… For det er faktisk en hel måned siden, jeg delte denne opskrift – og på Instagram er mængden af madbilleder faldet, hvilket dog skyldes, at LMinside nu er på Snapchat;-) Det er også derfor dette indlæg ikke bliver en madplan, for på Snapchat kan I jo se, hvad jeg spiser hver dag! Men i dag vil jeg dele en af mine yndlingsretter med jer – eller det er det ikke rigtig, men der er bare et eller andet ved den… Det er en grøn version af krebinetter, hvor krydderurterne giver en frisk & lækker smag – som gør retten meget sommerlig<3 Her i sommervejret synes jeg den skal serveres med pastasalat for at understøtte sommerstemningen – men til vinter kan man måske lave dem med nogle kartofler eller noget… Man kan også bytte krydderurterne ud med noget helt andet som for eksempel gulerødder & fetaost, eller hvad man ellers har liggende – for her på bloggen bekæmper vi madspild;-)

Grønne krebinetter

Ingredienser til 4 personer:

  • 400 gram hakket svinekød
  • 1 lille bundt purløg
  • 1 håndfuld persille
  • Cirka 1 tsk salt
  • Lidt peber
  • 1-2 tsk oregano
  • Eventuelt 1 spsk A38 eller lignende
  1. Skyld & hak krydderurterne fint…
  2. Rør det sammen med resten af ingredienserne!
  3. Form farsen til omkring 4 flade, runde krebinetter – husk at hak dem, ligesom når man laver hakkebøffer;-)
  4. Steg dem på begge sider til de er gennemstegte – det er de, når kødsaften fra dem er klar…
  5. Server dem med en lækker pastasalat og nyd den opgraderede smag af de klassiske krebinetter eller hakkebøffer!

Så let er det, og så lækkert smager det;-) Smid et billede af dit resultat op på Instagram med hashtagget #LMikøkkenet, så jeg kan se & like det! Skriv endelig i kommentarerne, hvis I kunne tænke jer flere opskrifter, og hvis I har nogle ideer til, hvilke jeg skal prøve;-)

Smil til dig!
Laura // LMinside<3