Hej derude<3

Jeg håber, at I nyder ferien, weekenden eller idet mindste denne dag!
Som jeg nævnte i dette indlæg, er jeg allergiker… I modsætning til andre som vokser fra deres allergier, så er mine kommet efterhånden, som jeg er vokset!

Det er kun et halvt år siden, vi opdagede, at det var støvallergi, som hver dag generede mig – og siden da har jeg forsøgt at få mit værelse ryddet op og gjort rent hver evig eneste uge…

Selvfølgelig når jeg det ikke hver uge, men jeg får støvsuget og støvet af minimum 3 gange om måneden! Der sidder sikkert nogle nu og undrer sig over, hvordan pokker jeg kan finde overskud og tid til det…

Derfor vil jeg nu præsentere min ugentlige rengøringsrutine for dig, og et værktøj som er perfekt til at motivere og hjælpe en under processen!

Hver gang jeg har energien til at rydde op, hvilket for det meste er om søndagen, sætter jeg håret op, finder noget god musik og finder appen 30/30 frem!

Appen 30/30 er perfekt til dette formål… Den er forholdvis let at bruge, og så kan den altså bruges til alverdens ting og sager! Med den er det let at overskue hvad man skal, og da man skal nå det inden for ens tidsramme, undgår man at blive distraheret – nogle vil sågar få rengøringen til at blive en konkurrence;-)

Her kan I se, hvordan rengøringen foregik i dag – det var bare de normale ting, der skulle ordnes, men det er super nemt at sætte en ekstra ting ind som fx at pudse vinduer & spejle!

Skift sengetøj) indebærer at finde rent sengetøj, skifte det gamle ud med det og til sidst at rede sengen med sengetæppe, puder og hvad der ellers hører sig til<3

Ryd op) tager normalt 10 minutter, men i dag var værelset rimelig rydeligt i forvejen! Ved dette punkt lægger jeg tøj og andet roderi på plads – der er bare en regel… Man må ikke gå ud af værelset, før ved næste punkt!

Gå ud med ting) virker umiddelbart som en lidt underlig opgave, men det tager altså minimum 5 minutter for mig at gå ud med skrald, tingene fra sidste opgave, hente støvsugeren og en mikrofiberklud!

Støv af) giver nok sig selv;-) Jeg har nogle tips, som jeg gerne vil dele med jer, hvis I er interesserede! Med de tricks kan jeg jeg i hvert fald nå at støve hver eneste overflade på mit værelse af, med undtagelse af fodlister, gulvet, loftet og radiatoren, på kun et kvarter!

Støvsuge) tager mig normalt lidt under 10 minutter… Hvis dit værelse heller ikke er helt firkantet, så del det selv op i nogle firkanter! Derefter rykker man alle møbler og ting, som der skal støvsuges under, ud af den firkant og støvsuger – og så omvendt bagefter;-) Et godt tip er at starte med at støvsuge i kanten og så bevæge sig ind mod midten!

Sådan kan man på den nette sum af tre kvarter få ryddet og rengjort sit værelse! I kan forvente mange flere tips omhandlende rengøring og organisering<3 Er I interresseret i en room tour?
Held og lykke med rengøringen!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’