Endnu engang velkommen til LMinside, og velkommen for første gang til jer nye læsere<3

I dag vil jeg besvare, hvad jeg ser som, det største spørgsmål lige efter dette! Jeg vil råde jer til at starte med at læse mit indlæg om, hvorfor jeg overhovedet blogger, så vil dette indlæg give lidt mere mening;-) I hvert fald vil jeg i dag, afsløre betydningen bag bloggens navn LMinside, og forklare hvorfor min Instagram  ikke hedder det samme…

Først vil jeg gerne lige slå fast, at blognavnet ikke skal læses som L-min-side, hvilket nogle kommer til… Det er med vilje at LM står med stort, da det er mine initialer;-) De ligger grundlaget for navnet på min blog, Instagram, e-mail, snapchat og så videre<3

Det er selvfølgelig lidt underlig at bruge mine initialer, når I kun ved at L ‘et står for Laura, men ikke kender mit efternavn… Jer der har læst med helt fra starten, kender formentlig mit fulde almindelige halvkedelige navn, da det først blev fjernet for nogle uger siden af sikkerhedsmæssige grunde…

Jeg er stadig ved at vende mig til “kun at hedde” Laura – hvilket jeg ikke helt kan affinde mig med;-) I mit hoved er jeg jo stadig Laura M…, da jeg grundet mit så almindelige fornavn, har brugt mit mindst ligeså almindelige efternavn til at skabe min egen indentitet<3 Hvem ved, måske vil M’ets betydning blive afsløret en gang i fremtiden…

Nu til den lidt mere mystiske del af dette univers navn – LMinside… Inside skal ganske enkelt oversættes til indvendig, indeni eller indenfor, hvilket meget kort beskriver, hvor man er havnet;-)

Når I klikker ind på LMinside.dk, bliver I inviteret en tur indenfor hos LM, hvor I får lov til at komme med om bag facaden og ind i hovedet på mig<3 Det forklarer også, hvorfor min Instagram hedder Lmoutside og ikke LMinside…

På min Instagram ser I, som på så mange andres, den pæne side af mit liv! Der kan I følge med i mit liv på overfladen, hvor alt er perfekt og Instagramværdigt… I det tidligere nævnte indlæg går jeg mere i dybden med, hvad sammenhængen mellem bloggen & Instagram er! Derfra kan man så klikke sig herind bag facaden i dette lille univers og læse mere om mine tanker, ideer og meninger;-)

Vi kommer selvfølgelig heller ikke udenom, at LMinside lyder sådan lidt smart;-) Det har lidt en lyd af en form for avis eller et sladreblad, hvilket gør det nemt at huske…

Der er nogle forskellige faktorer, man skal have i mente, når man vælger blognavn, men dem deler jeg med jer en anden gang! Hvis jeg havde et specielt og unikt navn, havde jeg selvfølgelig brugt det, men jeg er ovenud tilfreds med LMinside, da det siger så meget mere om bloggen<3

Jeg håber I vil følge med både i mit liv udadtil og selvfølgelig også herinde! Nu ved I i hvert fald, hvorfor mine forskellige serier hedder ting som #LMikøkkenet, #JulmedLM og så videre;-)

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’