Så er juledagene efterhånden veloverstået og dermed også juleindlæggene, selvom der ikke har været så mange i år. Jeg vil ligesom sidste år, slutte denne tid af med et julegavehaul. Er I interesserede, kan I læse sidste års her.

Ligesom sidste år modtog jeg overvældende mange og fine pakker, og derfor må jeg hellere understrege, at dette indlæg på ingen måde er for at vise mig frem eller blære mig. Jeg skriver det, fordi jeg selv synes, disse indlæg er inspirerende.

De kan jo bruges til at finde på ting til ønskelisten eller andre. Særligt i år, hvor jeg ikke har delt gaveideer til andre eller til ønskelisten, kan dette indlæg jo bruges som inspiration.
Så lad os nu bare komme i gang, og så kan I jo dele jeres bedste gave i kommentarfeltet.

Julegavehaul 2016

Først og fremmest fik jeg disse lækre ting, som I, hvis I har læst min roomtour, kan se passer så fint ind på kollegieværelset. Faktisk har jeg allerede to af de puder fra JYSK, og bøjlerne fra IKEA har jeg allerede rigeligt af, men de skal nok blive nyttige en dag.

Jeg fik også et lysegråt striktæppe fra IKEA, som jo er et musthave til efteråret, og som jeg manglede i år. Og der er også en sort top fra ONLY og striktrøje fra H&M til at holde mig varm. Sidst men slet ikke mindst fik jeg det fineste lille skilt og så selvfølgelig en Ærøplakat i A5 fra Kortkartellet.

Her er lige nogle blandede ting, der er både lidt til køkkenet og selvforkælelse – blandt andet i form af gavekort, et krøllejern og små cremer. Derudover har jeg fået et stort fad og nogle låg til min Grand Cru-samling, som I så var ret stor, da jeg viste rundt i mit køkken.

Den eneste ting, der stort set manglede dengang var et piskeris, og det har jeg så fået nu. Så kan jeg lave nogle lækre opskrifter fra min nye kogebog, som ifølge navnet må være skrevet til mig. Jeg kan jo så rydde op efter mig med den strikkede karklud. Og derudover har jeg i sinde at drikke uendelige mængder te af den kæmpestore blå kop.

Afslutningsvis har jeg fået så ufattelig mange kageting, at jeg selv blev helt i tvivl om jeg var konditor eller med i Den Store Bagedyst. Jeg havde ellers slettet kagetingene fra ønskesedlen, eftersom jeg ikke har kunne få den interesse til at passe ind i min nye hverdag – hverken tidsmæssigt eller økonomisk.

Men nu, hvor jeg er ejer af alt fra kageruller og springforme til pastafarver og spiselige sølvstjerner, udtænker min hjerne igen masser af idéer til fremtidige kager, som I kan finde opskriften på her.

Som I kan se, fik jeg også en gasbrænder, så jeg kan lave klassikere som crème brûlée, selvom dette alternativ var et hit. Udover de nævnte ting gemmer der sig også noget isomalt, glasurmix, spiseligt sølvstøv, nogle tyller og en lille børste til at vaske dem på billedet.


Det var så dette års mange julegaver, som jeg er meget taknemlig for og glæder mig til at få i brug. I år var de fleste ting til frittiden, i modsætning til sidste år, hvor næsten alle tingene var nogle jeg behøvede, når jeg skulle flytte.
Hvilke julegaver har I fået i år?

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’