Jeg har fra starten gjort det klart, at I her på bloggen vil kunne opleve mit liv helt ucensureret og så ærligt, som det nu kan blive… Det betyder som tidligere nævnt, at jeg også vil vise jer bagsiden af tingene, og ikke lægge en finger imellem, når alting ikke lige kører derudaf!

Derfor vil jeg også lige gøre det klart, at selvom jeg har lavet en masse indlæg og lagt billeder ud på Instagram, som alle oser af julestemning, så er jeg ikke rigtig selv i julestemning – eller det tror jeg i hvert fald ikke;-) Jeg ved det faktisk ikke rigtig, da det måske bare er følelsen af jul, der ændrer sig så meget i disse år<3

Det er sikkert meget naturligt, at julen får en anden betydning når man bliver ældre! Vi kender det allesammen, de synger om det i julesangene og som lille forstod man det aldrig helt… Det med at julen var bedre, grønnere, hyggeligere og større, dengang man var lille;-)

Nu er december lige pludselig lig med stress, en proppet kalender, gaveindkøb, og den begynder allerede i starten af november! De 24 normalt langsommelige dage plejede at snegle sig af sted – dengang var 24 dage virkelig lang tid, og det føltes som om man åbnede kalendre hver morgen i et halvt år<3

Nu er det helt uforståeligt allerede den 16. december, og jeg har netop båret kassen med mit julepynt ned i kælderen igen uden at hænge en eneste lille kravlenisse op… Jeg bar det allerede op den 30. november bare for at nå at få det op, men lige lidt hjalp det!

Dette er første gang i december jeg sidder på mit værelse, så selv min rengøringsrutine har jeg forsømt;-) Derfor har jeg ikke kunne se det smarte i at bruge min sparsommelige tid med at pynte op i et rum, hvor jeg ikke engang opholder mig!

Selvom dagene nu er ultrakorte og nætterne håbløst lange, er alt jo ikke helt sort… Som i både har kunne se herinde og på Instagram, har jeg da fået vedligeholdt de fleste traditioner med alt hvad der hører med!

December er da helt bestemt stadig lige så hyggelig, som den altid har været – ingen tvivl om det<3 Det kræver nok bare lige noget tid, før man vender sig til at tiden går SÅ hurtigt;-)

Jeg synes lige jeg er startet i 7. klasse, men der er altså kun et par uger til 2015 er slut, og om et halvt år er jeg allerede flyttet hjemmefra… Ja, tiden flyver afsted, men lad ikke det afholde os fra vores hyggelige stunder og gode oplevelser!

Jeg i hvert fald kommet lidt mere i julestemning nu, hvor de tanker er ude af hovedet;-) Det kan godt være, det, som jeg har skrevet, er rent volapyk, men har I det ikke også lidt sådan?

Juleglæden er der skam stadig et sted, den har bare ændret form! Jeg håber, at I nyder denne tid fuldt ud, og forsat vil følge med i mit juleri herinde<3 Hvis julestressen har taget over, så følg mit eksempel og prioriter!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’