Endnu en gang velkommen til LMinside og årets formodentlig sidste juleindlæg. Noget jeg personligt holder meget af at se og læse er julegavehauls, da det er lidt hyggeligt og meget inspirerende – og ikke mindst er det den perfekte måde at finde et par punkter til ønskelisten.

Jeg vil lige starte med at understrege og gøre det klart, at dette på ingen måde er for at prale eller give et indtryk af, at det er normalt med denne bunke gaver. Jeg ved godt, at jeg er møgforkælet på dette punkt, og at jeg har fået mange dyre gaver, men sådan er det nu engang.

Faktisk er over halvdelen af gaverne fra mine forældre, da min mor har købt ting på tilbud siden min fødselsdag i august. De prøver vidst at ruste mig til at flytte hjemmefra til sommer.

Jeg laver indlægget her, for at give lidt yderligere inspiration til ønskelisten, og fordi jeg selv synes godt om disse indlæg. Derudover kan jeg forhåbentlig også få lidt af min taknemlighed ud af kroppen på denne måde. Jeg håber I vil læse med og finde indlægget interessant.

Jeg bliver da nødt til at lægge ud med denne alt for søde gave – eller rettere sagt indpakning. Min familie har tydeligvis været et smut forbi Ærø Turistkontor, hvor man kan købe den fine kuffert med billeder på, papirsposen, kortene og nettet, som var selve gaven. En sød gave til vennen, familiemedlemmet eller værtinden, som er stolt af sit barndomshjem.

Som de fleste andre regnede jeg bare med at købe noget billigt midlertidigt stel lige inden flytningen, men jeg har fundet et meget smartere trick..Ved at begynde at ønske sig kvalitetsvarer i fødselsdags og julegave et par år inden, man skal flytte, får man på den måde en bedre og noget federe start på “sit nye liv”.

Jeg faldt sidste jul over Rosendahls Grand Cru, som jeg efterhånden har fået skabt mig en pæn samling af. Denne juleaften var jeg så heldig at få en vandkaraffel, fire middagstallerkener, seks vandglas og to ramekiner. Dog overvejer jeg at bytte karaflen – hvad synes I?

Jeg fik oven i købet også lidt andre køkkenting. Noget siger mig, at mine forældre godt kan lide, når jeg bager kage og andre søde sager. Alt bageudstyret kan købes hos Imerco, mens Frøken Jensens superlækre kogebog kan købes her.

Jeg var så heldig at få en del fine pynteting, som lige falder i min smag. Da det er gaver, ved jeg desværre ikke, hvor alle tingene er købt, men det burde være til at finde noget lignende.

De to glasstager og vasen er købt i Maritim Genbrug, den hvide lysestage i Netto, stjerneskålen i den ærøske butik Blandede Bolcher – så min familie støtter i hvert fald de lokale butikker. Magneten ved jeg ikke med sikkerhed, hvor er købt, men sikke et fint citat:

We don’t have wi-fi.
We talk to each other.

Billede 27-12-2015 20.19.07
Lidt selvforkælelse;-)

Som jeg lagde vægt på i mit indlæg Top 5 til ønskelisten, er gaver det perfekte sted, at få anskaffet sig lidt selvforkælelse – og det fik jeg da også lidt af. Nu er jeg ikke den mest makeup-interesserede person, men læbepomader er altså et musthave til denne kolde tid. Derudover er jeg virkelig glad for sættet med fem parfumer fra Clean, hvilke alle dufter dejlig naturligt og ikke for voldsomt.

I år fik jeg virkelig mange gavekort, synes jeg selv. Det er en meget smart gave, for hvis jeg får penge, ender jeg bare med at sætte dem ind på opsparingen i stedet for at bruge dem. Føler I ikke også, at man ingen penge bruger, når bare man betaler med gavekort? Af min søde veninde fik jeg, som det ses på billedet, et glas fyldt med søde, dybe og sjove citater – en ret genial gaveide, hvid du spørger mig.

Jeg har helt glemt at nævne den indtil videre mest brugte gave, nemlig Adeles nye album 25 som stadig sidder i radion. Jeg kan kun anbefale det, selvom der desværre kun er 11 sange på.

Ja, nu forstår I nok, hvorfor jeg mener, at jeg er lidt forkælet. Ikke desto mindre håber jeg, at I har fundet indlægget sjovt, interessant og inspirerende. Jeg håber som sagt, at I har haft en god jul, og for sidste gang ønsker jeg jer en god bagjul.
Hvad fik I i julegave?

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’