Hej!
Planen var egentlig, at dette indlæg skulle have været “50 random facts about me” – men det ville simpelthen blive for irrelevant for jer… Det var overraskende svært, bare at nå op på de 20 – og jeg kunne hurtigt se, at det ville handle alt for meget om min fortid!

Men jeg synes stadig, det vil være en god start, at I lige kan læse det væsentlige om mig, min hverdag & mit liv, som det er nu… Så her får I 10 udsagn, der passer til mig og det år jeg går i møde:

1)Jeg hedder Laura! 

2) Jeg har fødselsdag den 10/8<3

3) Jeg bor sammen med min mor, far og tvillingesøster<3

4) Jeg går til madlavning…

5) Jeg har arbejdet i SuperBrugsen i næsten et år:-O

6) Jeg går i 9.klasse…

7) Til sommer flytter jeg hjemmefra og starter på gymnasium!

8) Jeg drømmer om at blive vuggestue- eller børnhavepædagog<3

9) Jeg er allergiker i temmelig stor stil:-(

10) Jeg elsker ÆRØ! Hvilket I uden tvivl vil opdage senere hen;-)

Så har I lige lidt baggrundsviden om, hvem jeg udadtil er! Jeg glæder mig til at åbne op og vise jer de mere emotionelle sider af min personlighed – som endnu ikke står skrevet sort på hvidt<3 De sidste fyrre ting, vil I kunne læse om løbende, og jeg vil med glæde lave “50 facts about me”, hvis I er interesseret!

Er I interressseret i de sidste 40 facts, eller er der andre bestemte indlæg, I kunne tænke jer?

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’