I må lige bære over med mig, for jeg har igen i dag måtte give op med at skrive et lidt mere kompliceret indlæg, eftersom jeg er lidt ør i hovedet efter en travl tid og hovedsageligt, fordi jeg er lidt halvsyg.

Men I skal selvfølgelig ikke snydes for et indlæg, og I skal da i hvert fald ikke snydes for denne alt for lækre opskrift, som I måske huske fra min madplan.

Jeg havde ikke lavet den før, men den er super nem, den er til fri fortolkning, og så smager den himmelsk – især hvis I også har en forkærlighed for flødesovs.

Det jeg mener med, at den er til fri fortolkning, er at man ligesom de andre opskrifter i kategorien tøm køleskabet, kan få brugt de sidste rester man har.

I denne ret kan man bruge alle former for kyllingekød – også noget man allerede har tilberedt. Man kan selvfølgelig også smække lidt halvgamle grøntsager i.

Faktisk har jeg aldrig rigtig brudt mig om champignoner, og gør det i mange tilfælde stadig ikke, men i denne ret fiskede jeg nærmest efter dem.

Jeg håber, I vil give jer i kast med opskriften og eventuelt fortolke den lidt, for derefter at dele et billede på Instagram med hashtagget #LMikøkkenet.

Pasta med cremet kylling og champignon

Ingredienser til 1 person – svarer til den samlede mængde fra de to billeder i indlægget her:

  • 1 kyllingebryst eller omkring 100 gram kyllingekød af en anden slags
  • Cirka 100 gram pasta af en hvilken som helst slags
  • Cirka 5 champignon eller 50 gram
  • 1/2 – 1 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1/2- 1 dl fløde
  • 1/2 dl hønseboullion – eller en halv hønseboullionsternign samt 1/2 dl vand
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Parmasan eller lignende
  • Rucula, persille elle ronger lignende til servering
  1. Hvis din pasta skal koge længe, skal den koges nu. Hvis nogle vil have et indlæg om det helt basic som at koge pasta, ris og kartofler, må I lige sige til.
  2. Skær kyllingekødet i tern, steg det let på en varm pande i lidt olie, og læg det derefter til side – altså et andet sted end på panden, da den skal bruges i punkt 3.
  3. Skær champignonerne i skiver og rist dem på panden sammen med finthakket hvidløg og oregano i dne resterende olie.
  4. Tilsæt derefter fløden, bouillonen og eventuelt en lille håndfuld ost, og lad det koge i 5 minutters tid.
  5. Kom så kyllingekødet tilbage i sovsen, smag til med salt og peber, og efter et lille opkog, kan panden tages af varmen, og pastaen kan eventuelt vendes over i; og så skal det bare anrettes.

Tip: Med disse mål er der til flere dage, hvis I laver en lille salat eller omelet til.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’