I må lige bære over med mig, for jeg har igen i dag måtte give op med at skrive et lidt mere kompliceret indlæg, eftersom jeg er lidt ør i hovedet efter en travl tid og hovedsageligt fordi, at jeg er lidt halvsyg… Men I skal selvfølgelig ikke snydes for et indlæg, og I skal da i hvert fald ikke snydes for denne alt for lækre opskrift – som I måske huske fra min madplan<3 Jeg havde ikke lavet den før, men den er super nem, den er til fri fortolkning, og så smager den himmelsk – især hvis I også har en forkærlighed for flødesovs;-) Det jeg mener med, at den er til fri fortolkning, er at man ligesom de andre opskrifter i kategorien tøm køleskabet, kan få brugt de sidste rester man har… I denne ret kan man bruge alle former for kyllingekød, også noget man allerede har tilberedt – og man kan selvfølgelig også smække lidt halvgamle grøntsager i! Faktisk har jeg aldrig rigtig brudt mig om champignoner, og gør det i mange tilfælde stadig ikke – men i denne ret, fiskede jeg nærmest efter dem… Jeg håber i vil give jer i kast med opskriften og eventuelt fortolke den lidt – for derefter at dele et billede på Instagram med hashtagget #LMikøkkenet;-)

Pasta med cremet kylling & champignon…

Ingredienser til 1 person – svarer til den samlede mængde fra de to billeder i indlægget her:

  • 1 kyllingebryst eller omkring 100 gram kyllingekød af en anden slags
  • Cirka 100 gram pasta af en hvilken som helst slags
  • Cirka 5 champignon eller 50 gram
  • 1/2 – 1 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1/2- 1 dl fløde
  • 1/2 dl hønseboullion – eller en halv hønseboullionsternign samt 1/2 dl vand
  • Olie
  • Salt 
  • Peber
  • Parmasan eller lignende
  • Rucula, persille elle ronger lignende til servering
  1. HVis din pasta skal koge længe, skal den koges nu – hvis nogle vil have et indlæg om at koge pasta, ris & kartofler, må i lige sige til;-)
  2. Skær kyllingekødet i tern, steg det let på en varm pande i lidt olie, og læg det derefter til side – altså et andet sted end på panden, da den skal bruges i punkt 3…
  3. Skær champignonerne i skiver og rist dem på panden sammen med fintahakket hvidløg & oregano i dne resterende olie<3
  4. Tilsæt derefter fløden, bouillonen & eventuelt en lille håndfuld ost, og lad det koge i 5 minutters tid!
  5. Kom så kyllingekødet tilbage i sovsen, smag til med salt og peber, og efter et lille opkog, kan panden tages af varmen, og pastaen kan eventuelt vendes over i – og så skal det bare anrettes;-)

Tip: Med disse mål er der til flere dage, hvis I laver en lille salat elle romelet til;-)

Smil til dig!
Laura // LMinside<3