Sidste uge var en rigtig solskingsuge, som jeg skrev om her. Denne uge fortsatte i samme travle tempo, dog opstod der pludselig nogle markante ændringer i planerne.

I dag vil jeg dele en opskrift på kylling i kokos, der er perfekt til netop disse uger, hvor det hele skal gå lidt hurtigt og være nemt. Og så er den genial til at få brugt de sidste slatne grøntsager i køleskabet inden en forlænget weekend  – som I forhåbentlig indledte med disse varme hveder.


Kylling i kokos

Ingredienser til 2 personer:

  • Lidt olie
  • 1/2 løg (gerne rødløg)
  • 1 fed hvidløg
  • Et par håndfulde grøntsager fx champignon, squash og/eller rød peberfrugt
  • 1 kyllingebryst
  • 1/2 dåse kokosmælk (2 dl)
  • 1 tsk honning
  • Salt, peber, paprika og oregano
  • Evt. tørrede limeblade
  1. Skær grøntsager og kylling i tern, og steg det i olie i bunden af en gryde.
  2. Når kyllingen og grøntsagerne er brunede, hældes kokosmælken over – her kan eventuelt tilføjes lidt vand
  3. Smag til med honning og krydderier, inden retten serveres sammen med nogle ris. 

Tre helt simple trin – så bliver det ikke meget nemmere. Husk som altid at dele jeres ret på Instagram med hashtagget #LMikøkkenet, hvis I vil vise jeres kreation frem.
God store bededag.

Andre opskrifter med champignon, squash eller kylling:
Cremet kylling & champignon
Pastaret med kylling & squash
Grøntsagslasagne med masser af smag

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’