Endnu en gæsteblogger er klar til at fortælle om sin oplevelse med at flytte hjemmefra, ligesom Christina Holm Svarer gjorde i dette gæsteindlæg. I kan desuden finde en oversigt over alle mine flytte-hjemmefra-indlæg lige her.

I dag er det dog en anden Laura, der får taletid her på LMinside.dk. På Lauras skrivhjørne skriver hun om alt fra islam til sandaler – og også om at flytte hjemmefra. Tag godt imod hende.


Hvem er du, og hvor er du i dit liv lige nu?
Jeg hedder Laura og er 22 år gammel. Jeg bor i København i en ungdomsbolig, som jeg kan bo i indtil jeg er færdig med min uddannelse i sommeren 2019, ligesom dig, så glæder jeg mig også til at være færdig med min uddannelse 😊

Ved siden af mit studie skriver jeg indlæg i mit skrivehjørne. I mit skrivehjørne deler jeg mine tanker ud omkring nogle forskellige ting, det kan være alt fra mine tanker omkring hvilken indflydelse islam har haft på mig efter jeg er konverteret, til hvordan man kan hjælpe en der selvskader, men hvis du kunne tænke dig at vide mere omkring det, så besøg min blog.

Hvornår flyttede du hjemmefra, og hvilken boligsituation endte du i?

Jeg flyttede hjemmefra da jeg var færdig med HF. Så ligesom de fleste begyndte jeg at finde et sted at bo lidt før jeg stoppede på HF. Jeg fandt et værelse jeg kunne leje til at starte med, men efter 6 mdr. ville jeg finde mit andet og fandt en ungdomsbolig på Amager. Efter at bo på Amager i ca. et par år, flyttede i en ungdomsbolig på Nørrebro. Jeg er generelt flyttet meget i hele mit liv og hvem ved, måske kommer der et indlæg om det på et tidspunkt.

Hvordan oplevede du at flytte hjemmefra?
Det var en kæmpe omvæltning pludselig at stå på egne ben og jeg husker at det var rigtig hårdt på selve flyttedagen. Engang imellem synes jeg stadig at det kan være hårdt at bo alene, fordi man står op alene, laver mad alene, sover alene osv. og selvom man prøver at besøge familien ofte vil der stadig være dage hvor man er mere alene når man står op, laver mad osv. Men jeg skal ikke komme udenom at jeg har lært utrolig meget af at flytte ud! F.eks. er jeg blevet bedre til at priotere min tid 

Hvad er én ting, du ville ønske, du havde vidst?
At jeg ville sætte mere pris på min familie imens jeg boede hjemme. Der er mange ting jeg må klare på egen hånd nu når jeg bor alene, fremfor da jeg boede sammen med familien.

Hvad er dit bedste råd dem, der står og skal til at flytte hjemmefra nu?
Jeg har lavet 10 punkter i et indlæg, som du kan læse her.


Der har desværre været nogle tekniske problemer i forbindelse med dagens gæsteindlæg, hvorfor det beklageligvis er en lille uges tid forsinket. Men bare rolig, I bliver ikke snydt for de andre indlæg, jeg havde planlagt.

Jeg kan afsløre det også handle om at flytte, at bo og at leve – mere siger jeg ikke. Vi ses snart herinde på domænet, og vil I høre mere fra den anden Laura, så husk at besøg hendes skrivehjørne.

Being alone has a power
that very few can handle!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’