Om bogen:

Den 2. januar 2019 udkom bogen LUFTBOBLER, som er en samling af 77 digte, jeg nedskrev i perioden fra efteråret 2017 og et år frem. Digtene er en del af min historie, men sammen de danner de en universal historie om livets op- og nedture, som de fleste af jer vil genkende.

“Luftbobler er en digtsamling, der skildrer en rejse ind i depressionens mørke og ned i angstens dyb. Det er en fortælling om at leve med angstens konstante ønske om at slå en ihjel og om hver dag at skulle vælge livet til igen og igen.

Digtene tager dig med ind, hvor livet gør allermest ondt. Så ondt at alternativet frister. Men de lader dig også blive båret med op til overfladen igen, hvor refleksionen af solens klare stråler får en til at glemme, hvor meget smerte, der gemte sig under spejlbilledet.”


Køb bogen:

Bogen kan bestilles hjem i alle landets boghandlere, hvis den ikke allerede står på hylderne, hvilket den gør i Arnold Busck Svendborg, Bog & Idé Svendborg og Creutz Hjørne i Ærøskøbing.

Ydermere kan den findes på diverse webshops, herunder Arnold Busck, Saxo, GuccaBogreolen og selvfølgelig mit forlags bogshop. På nettet kan I også købe den som e-bog.
Vil I meget gerne købe et signeret eksemplar direkte af mig, så send en mail her.

Vil I have et smugkig, så kan I under hashtagget #LMluftbobler finde uddrag fra diverse af digtsamlingens digte. Skal I lige skimme bogen på biblioteket, vil jeg anbefale jer at læse disse fem digte først og fremmest:

FLAMMEHAV (25)
URET GRÆDER (39)
MASKER (62)
KÆRE DU (85)
DEN DAG MIN PLADS STÅR TOM (104)


Det siger bogens læsere:

Læs en detaljeret og dybdegående anmeldelse af bogen her, som en læser har været så sød at bruge tid på.

“Jeg har læst med lige mængde begejstring, berøring og dybfølt beundring for din sans for at skrive billedligt, præcist og legende med sproget samtidig med om noget, der er så personligt og også tabubelagt.”

“”Luftbobler” er en rørende og tankevækkende digtsamling”

“Din bog har været til stor indsigt for mig. Tak for det.”

“Det var for rigtigt til at nyde.”

“En rørende og intens digtsamling som er ude nu.”

“Denne digtsamling er gennemført, dybsindig og helt klart anbefalelsesværdig!”

“Dine ord såvel som dine digte rammer mig, og jeg er dig taknemmelig for at blive så dybt berørt.”

Den får mine allervarmeste anbefalinger til alle, men særligt til unge mennesker der kæmper med angst, depression og selvmordstanker.”


Bag om bogen: 

Et par dage efter udgivelsen fortalte jeg om formålet med LUFTBOBLER, historien bag bogen og titlen – hvilket I kan se og høre i klippet ovenfor.

Digtene udspringer naturligvis af mit eget liv, men alle de dystre er primært blot et udtryk for fortvivelse og smerte i forbindelse med andre begivenheder – alle dem, I faste læsere møde i kategorien Bag Facaden. Særligt de om min vinterdepression og angst.

Et stort spørgsmål og en stor nyhed 21/11 2018– et indlæg om, hvorfor jeg udgiver disse digte.
Mørke nætter og korte dage 6/1 2016 – det første indlæg, hvor vinterens udfordringer titter frem.
12-talstabuet 17/11 2016 – som formodentlig bærer en stor del af ansvaret for min udvikling af angst.
Dårlige decemberdage 17/12 2016 – de mørke vintre fortsætter, og det var faktisk denne vinter, jeg begyndte i behandling, selvom det først blev offentliggjort år senere.
Jeg fortalte jer kun den halve sandhed 24/11 2017 – var optakten til resten af sandheden.
Dårlige dage og D-vitamin 18/1 2018 – var den første del af sandheden, som omhandlede min D-vitaminmangel og dens konsekvenser.
Depressionen er der 15/4 2018 – fortalte jeg for første gang om alle de depressive symptomer og perioder, jeg havde bevæget mig uden om i tidligere indlæg.
Hvordan er det nu, man går? Når depressionen tager over 19/5 2018 –  uddyber, hvordan ens hverdag og livsduelighed bliver påvirket under sådanne perioder.
Angst er at drunke uden at dø 31/10 2018 – blev indlægget, hvor jeg for første gang fortalte om min angst, som var årsagen til al den ovenstående dårligdom, men som i dag har ført til denne digtsamling.

As a writer you try to listen to what others aren’t saying…
And write about that silence.

Jeg håber, I vil finde både liv og luft i mine bobler!
Laura Mikkelsen // LMinside.dk