BOGHANDLERE

Bogen kan bestilles hjem i alle landets boghandlere, hvis den ikke allerede står på hylderne, hvilket den i hvert fald gør i Svendborgs boghandlere.

Ydermere kan den findes på diverse webshops, herunder Arnold Busck, Saxo, GuccaBogreolen og selvfølgelig mit forlags bogshop. På nettet kan I desuden købe den som e-bog via selvsamme sidder.

SIGNERET EKSEMPLARER

(Obs: Ikke muligt fra juli til december 2019) Ønsker I en signeret pakke luftbobler i jeres postkasse til jer eller en ven, sender jeg gerne en af sted. Kontakt mig blot gennem Instagram, Facebook eller mailformularen her.

BIBLIOTEKER

Vil I ikke have pengene op af lommen, kan LUFTBOBLER nu også lånes på de danske biblioteker. Hvis den ikke allerede står på jeres lokale folkebibliotek, og I ønsker at støtte min udgivelse, kan I bede bibliotekaren bestille den hjem – det ville jeg være meget taknemmelig for. I kan også blot bestille den hjem fra dens nuværende plads via bibliotek.dk som bog her eller e-bog her.

PRISER

LUFTBOBLER koster som udgangspunkt 149,- kr, dog fastsætter de enkelte butikker selv prisen og kan lave tilbud, så kig forbi din lokale boghandel. Her har jeg fundet en side, der viser, hvad bogen og fragt koster på diverse sider – og den er flere steder sat ned.

SMUGKIG

Vil I have et smugkig, inden I investerer i LUFTBOBLER, kan I under hashtagget #LMluftbobler på Instagram finde uddrag fra diverse af digtsamlingens digte.

Derudover har jeg delt en håndfuld af bogens digte samt en masse andre i passende indlæg her på domænet – dem kan I gå på opdagelse i her.

Skal I lige skimme bogen på biblioteket, vil jeg anbefale jer at læse disse fem digte først og fremmest:

FLAMMEHAV (25)
URET GRÆDER (39)
MASKER (62)
KÆRE DU (85)
DEN DAG MIN PLADS STÅR TOM (104)

I kan også få et smugkig ind i processen bag om bogen i form af blogindlæg, radiointerviews med mere, som jeg har samlet til jer her. Blandt andet har en anmelder skrevet lidt mere om bogens indhold her.

Og her får I lige et indblik i, de kommentarer jeg har modtaget fra læserne, så I ved, at jeg ikke bare finder på værdien af digtene.

LÆSERNE OM LUFTBOBLER

Jeg har læst med lige mængde begejstring, berøring og dybfølt beundring for din sans for at skrive billedligt, præcist og legende med sproget samtidig med om noget, der er så personligt og også tabubelagt. Tusind tak for dit mod. Jeg håber, en masse andre mennesker kan finde trøst og spejling i dine ord, for de er så vigtige – det her med at leve med sine bekymringer og svagheder, og se en styrke i, at de er der, det er sundt for os alle for midt imellem lykke, kærlighed og succes, er der også kriser og kaos og gråd.

“Din bog har været til stor indsigt for mig. Tak for det.”

Dine digte minder mig om de mange år, hvor depressionen og dens suicidalitet (hvis man kan kalde det det) havde sit greb i mig. Og jeg bliver rørt (og stolt!) over dit mod til at dele dine digte med verden. Jeg er sikker på, at dine digte taler ind i mange unges tanker og følelser, og at de ved at læse dine ord, vil føle en samhørighed og en taknemmelighed over ikke at være alene med “alt det svære”, som fortsat er tabuiseret i vores Instagram-verden, hvor perfektheden  hyldes som aldrig før. Tak for at blive mindet om en svær tid, og om vigtigheden af at turde, at kæmpe og tro på lyset i mørket, og på, som du skriver, at der altid er luftbobler nok til at komme op til overfladen igen.

“Denne digtsamling er gennemført, dybsindig og helt klart anbefalelsesværdig.”

Den får mine allervarmeste anbefalinger til alle, men særligt til unge mennesker der kæmper med angst, depression og selvmordstanker. Fantastisk at du er med til at bryde et tabu i samfundet.

“”Luftbobler” er en rørende og tankevækkende digtsamling.”

Du skal virkelig være stolt af din bog – du har i den grad ordet i din magt, og dine digte fungerer rigtig godt, når man læser dem i forlængelse af hinanden. Men det er en hård bog at læse, da det jo netop ikke er fiktion. Jeg har den dybeste respekt for, at du tør være så ærlig. Det er virkeligt givende at få et indblik i, hvordan du har tænkt og følt, når du har haft det allersværest. Som kommende psykolog (og som menneske i det hele taget) er jeg dig så taknemmelig for at åbne op og give os andre muligheden for at forstå, hvordan det har været, og er, at være dig.

God læselyst!
LMinside.dk // Laura Mikkelsen