Hej igen allesammen<3
I dag vil jeg igen skrive et indlæg, hvor jeg deler en af mine mange meninger med jer! Det er  et af de indlæg, jeg har det med at udskyde, da det både kræver noget tid og koncentration at skrive…

Særligt i dagens indlæg kommer i ind bag facaden, hvilket vil sige det bliver et temmeligt personligt indlæg<3 Jeg advarer jer lige om, at det måske bliver et lettere deprimerende indlæg, men mon ikke begge parter overlever? I må endelig huske at dele jeres mening, da siden her også er et sted, hvor man kan debatere;-)

Lyset er for alvor begyndt at vende tilbage, og her på øen har himlen de sidste dage været skyfri… Ikke at vi får mange solstråler at se, udover de få der når gennem klasselokalets store ruder;-)

Selvom solen først står op, når skoledagen er i gang, og at den allerede påbegynder sin nedgang, mens vi stadig er bag skolens fire vægge, er den oppe i længere tid… Det er det, jeg lige som jer andre prøver at fokusere på!

Jeg har både denne og sidste vinter opdaget, at jeg muligvis, for ikke at sige stensikkert, er typen der bliver pænt påvirket af vejret, hvilket sidste år endte helt ud i en såkaldt vinterdepression…

For at være hel ærlig og indrømme noget overfor jer og ikke mindst mig selv, kan jeg ikke huske hvad jeg lavede hele sidste vinter! Jeg kan ikke huske, om vi havde sne, hvad jeg lavede i december, hvad vi arbejdede med i skolen eller hvor jeg var i de måneder… Jeg kan bare huske følelsen af vemod og stress, som overvældede mig fuldstændig<3

Jeg tror, at stort set alle jer også kan mærke jeres energiniveau falder lidt i denne mørke tid;-) Der er bare lidt mindre overskud, lidt mindre tid og en lidt tyndere facade…

Der skal ikke særlig meget til før at humøret lige vender 180 grader – særligt lige i et par timer her om aftenen sidder følelserne ekstra langt ude på tøjet;-) Jeg er af natur indehaver af store humørsvingninger, hvilket jeg særlig mærker til i denne tid!

Der er en bestemt sindstilstand, som jeg kalder sort humør, hvor alt bare er sort i sort… Et humør alle nok kender, hvor alt bare er noget møg, man ikke kan finde noget godt ved tilværelsen, og hvor man kan få alting til at hænge sammen med noget dårligt;-)

Alt får en i dårligt humør, og ingen minder eller tanker kan få humøret op… Sådan en periode har jeg mere eller mindre hver dag, men det er bestemt ikke lige så slemt som, da jeg var lille! Nu er det kun i disse mørke tider, hvor sollyset  ikke når helt under huden på mig, at jeg får sådan et par daglige nedture<3

Jeg er som sagt helt ærlig her på bloggen, dog forbeholder jeg mig retten til at udelade visse dele, så indlægget ikke bliver alt for nedtrykt;-) Jeg håber, at I kan lide disse indlæg, hvor jeg deler min mening

Jeg synes i hvert fald, det er skønt at skrive dem, selvom det er ekstremt grænseoverskridende at dele helt private ting med hele verden! Jeg vil selvfølgelig forsætte med disse indlæg, men emnerne kommer netop til mig, når jeg er i det sorte humør… Jeg har dog aftalt med mig selv ikke at dele noget herinde i de perioder, da man i det humør, nemt kan dele lidt for meget;-)

Ikke desto mindre går vi mod lysere tider, hvilket jeg allerede kan mærke! I går var jeg høj på den smule solenergi, der ramte mig på vej til arbejde;-) I dag præsterede jeg også at nå ud under solnedgangen, hvor min søster og jeg skøjtede i det smukkeste vejr<3

Nu ser jeg frem til endnu længere dage, kolde morgener med rimfrost, de første forårsblomster og ikke mindst til vi når sommeren, hvor jeg igen vil længes efter de lange hyggelige aftener!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’