Det kræver blot et enkelt klik, eller i dette tilfælde en hel del, at ændre hele stemningen i hele verden. Endnu engang er verden målløs og i chok, efter endnu en stor uretfærdighed har fundet sted…

Sådan startede jeg dette indlæg den 14. november sidste år, og sådan kan jeg passende starte endnu et. Endnu en gang er verden blevet ramt, hvilket er sket alt for mange gange de sidste par år.

Bare siden jeg skrev min mening om terror sidst, har verden alt for mange gange været overvældet af sorg. Dog har jeg stadig ikke forstået, hvordan bagmændene kan få sig selv til det. Det virker umenneskeligt og yderst uigennemtænkt.

Jeg tænker, at de gør det for at skræmme os. De prøver at skræmme os så meget og påføre os så meget smerte, at vi ikke længere tør. Så vi ikke længere tør stå ved, dem vi er, vores religion, vores seksualitet og vores andre meninger.

De venter på, at vi en dag frygter dem så meget, at vi følger deres ordrer og lader os undertrykke. De tror oprigtigt på, at de kan skræmme os til at give afkald på vores identiteter.

Derfor må vi ikke lade os skræmme. Vi må ikke lade dem presse os så langt ud, at vi overgiver os. Vi må ikke overgive os.

Selvom det er svært gang efter gang kun at kunne se til. Se til mens verden bliver menneskeliv fattigere, mens mennesker frarøves deres elskede. Og ikke mindst se til, når mennesker mister livet, blot fordi de er til.

Ligemeget hvem man er, hvilken tro man har, hvilket køn man tiltrækkes af, hvilken politisk holdning man har, eller hvad man har sagt, fortjener man stadig at leve. Der findes ikke en eneste grund til, at et menneske ikke fortjener livet – selv ikke det at have taget andres.

Alle mennesker fortjener at leve, og at have muligheden for at være dem selv – selv terrorister & andre massemordere, mener jeg ikke, skal straffes med døden.

Selvom alle mord er forfærdelige, rammer det mig alligevel lidt ekstra, når det som denne gang, drejer sig om seksualitet. Men mest af alt fordi ofrene igen var civile.

Der burde egentlig slet ikke være en diskussion om, hvem man skal elske, og hvem man ikke må. For man må være sammen med dem man vil. Der bør ikke være forskel på at være hetero-, homo-, -biseksuel eller noget helt fjerde, for det er alt sammen helt okay.

Der er ikke noget, som er mere rigtigt end andet. Selvom verden i dag ser heteroseksuelle som de almindelige, er det jo lige så naturligt, at nogle er til det samme køn. Man er født som man er, og det er cliché og helt perfekt.

Man bestemmer ikke selv ens seksualitet. Man kan ikke gøre for hvis man er homoseksuel – ligesom man ikke kan gøre for at man er hetero. Det er hverken ens eget eller nogen andres valg.

Dog vælger mange, at undertrykke deres seksualitet for at passe ind. Fordi at verden er et homofobisk sted, hvilket endnu en gang kom til udtryk i nat.

Ganske vidst er vi blevet mere åbne. Vi er mange, der accepterer alle de forskellige seksualiteter, og det er fantastisk. Jeg synes det er så fedt at se, at mange heteroseksuelle støtter op om kampen og deltager i den, så ingen skal kæmpe alene.

Kæmpe for hvad? Ja, ting det slet ikke burde være nødvendigt at kæmpe for: Accept, respekt, støtte og frihed. Og det er jo os alle, der skal give minoriteterne det – og det gælder på mange områder.

Vi bliver nødt til at acceptere alle vores medmennesker og respektere dem, for ellers bliver verden ikke et sted, hvor det er værd at være. Fra naturens side er der ikke bare højt til loftet, der er slet ikke et loft – og det skal vi mennesker leve efter.

Universet er uendeligt, hvilket betyder der er plads til alle, rummeligheden er gigantisk – og den menneskelige rummelighed bør være det samme.

Som I kan fornemme er jeg langt fra homofob, og min holdning har I nu fået et indtryk af – men det er okay, hvis I har en anden. I har ret til at mene, præcis hvad I vil.

Jeg respekterer, at nogle har andre holdninger – så jeg håber også I vil respektere min. Dog tror jeg at vi alle er enige om, at alle de forfærdelige terrorangreb og andre frygtelige ting, snart må høre op.

Being gay is not a sin.
However, being an asshole is.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’