Med et klik ændres verdens stemning…

Det kræver blot et enkelt klik, eller i dette tilfælde en hel del, at ændre stemningen i hele verden. Igen er verden målløs og i chok, efter endnu en stor uretfærdighed har fundet sted.

Jeg vil lige lægge ud med at minde jer om, at det I kommer til at læse nu er 100% min mening, og at jeg respekterer, at jeres muligvis ikke er den samme. Ikke desto mindre er vi alle vidst enige om, at en forfærdelig hændelse fandt sted i går aftes.

Der er fuldstændig uretfærdigt, uforståeligt og frygteligt, når ting som dette sker. Det kan ikke sammenlignes med noget andet.

Det er dårligt nok til at sætte ord på eller forstå, hvordan mennesker, eller hvad man kalde dem, der står bag, kan få sig selv til at gøre disse ting. Hvad der sker, eller ikke sker, inde i hovedet på dem, vil for altid være mig en gåde.

At de kan få sig selv til det, eller ikke kan stoppe sig selv, er helt uforståeligt. De forbrydelser, ødelæggelser, eller hvilket ord der kan bruges om deres uretfærdige handlinger, er helt utilgivelige.

Islamisk Stat påstår lige nu, at de står bag terrorangrebene, men jeg vil gerne en gang for alle slå fast, at terror ikke har noget med religion at gøre. De prøver at bilde os ind, at de kæmper for deres religion – for det meste henviser de til islam.

Men det er så vigtigt, at vi husker, det ikke er islam og muslimerne, som er skyld i terrorangreb. De muslimer, vi alle kender, og deres tro har intet med det at gøre. De er ikke onde, og de bliver næsten mere forfærdet end os.

Dem der står bag de sidste mange terrorangreb og IS er facister, fundamentalister og ekstremister, som har misforstået eller overdrevet ordene i Koranen.

De muslimer, vi møder til hverdag, bekræfter, at de radikaliserede, der står bag disse frygtelige handlinger, intet har at gøre med med islam eller de andre muslimer at gøre.

Jeg kan ikke sige nok gange, hvor meget vi skal huske ikke at lade de fås handlinger gå ud over resten af verdens godhjertede muslimer. Og at de fås tillidsbrud ikke må få os til at miste tilliden til alle menneskene omkring os.

Det er frustreende, ikke at kunne gøre noget. Vi er så langt væk, og sket er sket. Det er svært at finde en måde, hvorpå man kan give en hånd med eller vise sin sympati.

Men som de fleste kongelige og statsoverhoveder så fint siger, er det bedste vi kan gøre at stå sammen, vise medfølelse, vise at de ikke kan knække os eller vores ytringsfrihed.

Jeg har i hvert fald ikke lade dem skræmme mig fra at sige min ærlige mening, men skriv gerne i kommentarerne om du er enig, eller om jeg er helt galt på den.

Lad os alle stå sammen og drømme om en fremtid uden terror men med demokrati, ytrings- og trosfrihed.

Don’t let the fear of what could happen make nothing happen!

Smil til dig!
Laura // LMinside.dk<3

Facebook Instagram Bloglovin’