Før & efter!

Så blev det sørme 2016 alligevel, og selvom jeg i mit nytårsindlæg påstod, at årsskiftet ikke var så specielt igen, og at jeg ikke kunne forstå at vi tog hul på et nyt år, så gik det da i den grad op for mig, da fyrværkeriet prydede himlen ved midnatstid! 2016 er landet, og det er ganske uforståeligt, men ligesom de andre år, starter jeg året ud med forhøjet håb, gåpåmod og energi;-)

Jeg er ikke typen der laver nytårsforsætter, da jeg slet ikke kan holde dem, men nogle mål har jeg da sat mig… Jeg tror, vi fleste har intentioner om at det nye år bliver levet lidt sundere, lidt mere positivt og ikke mindst med en del mere orden – eller er det kun mig?

I hvert fald vil jeg igen i år bruge mit ekstra energi til allerede nu at få sorteret, ryddet ud, og lavet orden i mit hjem & mine ting<3 Jeg har allerede delt min ugentlige rengøringsrutine med jer, men minimum en gang om året, skal alle ting lige endevendes…

Derfor byder jeg jer nu velkommen til første indlæg i serien “Nyt år – ny orden“, hvor I i dag kan få tips til at sortere klædeskabet!

Nyt år – ny orden // Klædeskabet

Sorter:

Første trin til et rydeligt og organiseret klædeskab er selvfølgelig at tage alting ud og sortere det hele… Jeg vil anbefale at tage en hylde af gangen! Tag et stykke tøj ud ad gangen, hvis du ikke kan passe det, skal det selvfølgelig bare ud – eller rettere sagt i en sæk, så det kan gives videre til genbrug, et familiemedlem eller sælges på loppemarked;-) Hvis du kan passe det, skal du først lige overveje om, det overhovedet er et stykke tøj du bruger, inden du lægger det i “gemme-bunken”!

TIP: Hæng alle bøjlerne tilbage den modsatte vej, så buen vender indad… Når du så har brugt et stykke tøj, hænger du det tilbage som normalt, og efter det valgte tidsrum kan du se hvilket tøj, som du ikke bruger, og som ikke er værd at gemme;-)

Gør rent:

Når nu hylden er helt tom, kan man passende give den en hurtig tur med en klud! Hvis du lige som mig opdager en masse rod eller unødvendige ting på bunden eller bagerst på hylden, skal det selvfølgelig bare væk… Som I kan se lå der en masse bøjler, men det er ikke nødvendigt med mere en fem ekstra bøjler;-)

Organiser:

Nu er tøjet sorteret, og skabet er klart til at blive fyldt op igen, så nu kommer den sjove del – for et ordensmenneske som mig;-) Når nu du lægger tøjet tilbage ind i skabet, er det en stor fordel at kategorisere det efter årstid og slags…

Da jeg ikke har så meget tøj igen, har jeg ikke lagt sommertøjet ind bagerst på hylderne, men det er et godt tip, hvis det kniber med pladsen;-)

TIP: Læg det du bruger mindst bagerst eller nederst, så der ikke kommer uorden i dit nye system!

Jeg har på den første hylde en bunke med sportstøj og en med nattøj… Som I kan se, er der meget ekstra plads, så man kunne godt have flyttet noget andet tøj ud i skabet!

På den midterste hylde ligger der en bunke med lange bukser og en med shorts<3 Nederst opbevarer jeg mine trøjer med lynlås og selvfølgelig mine striktrøjer – man må endelig ikke hænge striktrøjer på bøjler! På bøjlerne kan man til gengæld hænge sine jakker, skjorter, cardigans og kjoler – igen hænger de sorteret efter slags og i mit tilfæde efter farve;-)

TIP: For at holde styr på systemet og ikke at glemme det,så kan du med fordel sætte et mærkat på hylden eventuelt med en labelmaskine ligesom mig!

Som I kan se kan man virkelig få ryddet ud og man sparer en hel masse plads… Når jeg flytter til sommer, kommer jeg med nogle tips til, hvordan du kan bruge den overskydende plads!

Hvis I ikke tror på billederne, må I selv prøve, at give jeres klædeskab sådan en omgang og dele et billede på Instagram med hashtagget #LMnytårnyorden;-) Jeg håber, at I vil deltage i dette projekt, så I også kan få styr på jeres omgivelser<3

Da jeg endnu ikke er flyttet hjemmefra, har jeg ikke så meget plads, men er der et bestemt område, hvor I mangler tips & tricks så sig til!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’