Så nåede vi til andet afsnit af “Nyt år – ny orden,” hvilket vil sige, at I forhåbentlig allerede har fået styr på klædskabet.

Hvis jeres klædeskab stadig ligner en losseplads, for at sige det lige ud, så kan I læse eller genlæse indlægget her.

Nu bevæger vi os i hvert fald videre til kommoden for lige at få styr på garderoben en gang for alle. Som I kunne se, har jeg ikke alt mit tøj i klædeskabet.

Alle de lidt mere kedelige ting som sokker, t-shirts og så videre, har jeg i min kommode. Dette indlæg kan dog også bruges, hvis I opbevarer dit tøj andetsteds. 

Lige til en start kan jeg afsløre, at mit tøj gik fra at fylde 5 skuffer til 2,5 på bare to sorteringer. Vil I også spare plads så læs med her…

Nyt år – ny orden // Kommoden

1. Ligesom sidst skal vi starte med at tømme skufferne i tre bunker. Den ene bunke er til det der skal gemmes, den anden til det der skal gives videre, og den sidste til de ting der skal på en rejse med skraldebilen. Når skufferne, eller skuffen hvis I ligesom mig tager en ad gangen, er tomme, skal de lige tørres af med en fugtig klud.

HUSK: At gemme hullede eller for små nylonstrømpebukser, da jeg i denne uge kommer med en genial måde at genbruge dem på her.


2. 
Jeg lagde ud med at samle alle mine langærmede og kortærmede t-shirts i en skuffe. Da de kun fyldte to tredjedele af skuffen, passede det lige med, at der også var plads til mine undertrøjer, toppe eller hvad man kalder det
.

Jeg har allerede nydt godt af, at alle tre ting ligger i samme skuffe, da jeg så får brugt de forskellige mere.

Det skyldes hovedsageligt den måde de ligger på, da man på 0,5 kan få et overblik over valgmulighederne.

Ved at stille dem lodret i stedet for at lægge dem i en bunke, kan man lynhurtigt se, hvilke der er rene, og hvad man har at gøre godt med.

I denne video kan I se, hvordan man folder en kortærmet t-shirt på 3 sekunder. I videoen gør jeg det naturligvis i et tempo, så I også kan lære det.

Ja, så kom der sørme videoer på bloggen, hvilket vi da lige så godt kan fuldføre, når nu vi er i gang.

Derfor kan I herunder se, hvordan I kan folde de langærmede t-shirts, så de får nøjagtig samme størrelse. Jeg folder normalt dem bare ligesom, man gør i butikkerne, men man kan bruge et hæfte for samme resultat.

3. Nu hvor undertrøjerne røg ned i samme skuffe som mine t-shirts, har jeg også samlet mine sokker og mit undertøj i en skuffe.

Her er det bedste tip at have genbruge nogle gamle bøtter af forskellige slags, hvor man så kan have tøjet i, så det forbliver sorteret. Man kan selvfølgelig også bruge nogle billige kasser fra supermarkedet eller en anden butik. Den sidste halve skuffe er fyldt op med strømpebukser, men det er vidst til selv at finde ud af.

Nu skulle alt jeres tøj gerne være sorteret og organiseret ved hjælp af disse to indlæg.

I må endelig lade mig vide, hvilke steder I ellers trænger til at få styr på. Jeg har selv et par ideer i ærmet, men det er nogle småting, så lidt inspiration ville være skønt.

Tak fordi I læste med, og held og lykke med oprydningen!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

 Instagram Bloglovin’