Hej og velkommen til dette lille univers – LMinside <3
Hvor er jeg glad for, at I er her! Jeg håber, at I er klar til at få et indblik i mit liv, og se hvad der foregår i hovedet på en 17-årig pige som mig;-)

Jeg blev født med min søster den 10. august 2000, hvor jeg fik navnet Laura<3 Jeg voksede op på Ærø, indtil jeg i sommeren 2016 flyttede hjemmefra for at starte på gymnasium… Gymnasielivet & at bo alene er blot to af omdrejningspunkterne her på bloggen, hvor jeg både deler ud af de tilhørende erfaringer & bekymringer! Men indholdet her på LMinside er, ud over at være præget af mine refleksioner om de store ting i livet, også præget af mine interesser for blandt andet madlavning & psykologi;-)

LMinside er stedet, hvor I kommer ind bag facaden, hvor I får et indtryk af min hverdag & et indblik i mine tanker – om alt fra de små ting i hverdagen til livets store spørgsmål… I får lov til at se verden gennem mine øjne, men dog er det samtidig også jeres sted – hvor I kan tilkendegive jeres meninger & ikke mindst få en masse inspiration! For det er nemlig en af mine intentioner med bloggen… At den kan gøre en forskel i jeres liv, eller at den i hvert fald kan give jer inspiration til, hvordan I kan leve det – både i forhold til hvad I kan spise til aftensmad, men i høj grad også til hvilke tanker, der kan optimere jeres liv<3

Jeg håber, at I har lyst til følge med og blive en del af dette lille univers!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Følg med i min hverdag på Instagram<3
Følg med i min uperfekte hverdag på Snapchat, hvor jeg hedder LMinside<3
Find min facebookside her – hvor I også finder resultaterne af mine ture med mit spejlreflekskamera<3
Få tilsendt en mail med nye indlæg, ved at klikke følg til højre<3
Eller lad Bloglovin’ opdatere dig, når der kommer nye indlæg<3
Kontakt mig:
Ved at skrive en kommentar – din e-mail vises ikke<3
Eller send mig en mail her<3

Tak fordi I er her<3