Velkommen til dette univers – LMinsideHvor er jeg glad for, at I er her!

Om bloggen

LMinside er stedet, hvor I kommer ind bag facaden, hvor I får et indtryk af min hverdag og et indblik i mine tanker. I får lov til at se verden gennem mine øjne, men dog er det samtidig jeres sted, hvor I kan tilkendegive jeres meninger og ikke mindst få en masse inspiration til jeres liv. For det er nemlig en af mine intentioner med bloggen. At den kan gøre en forskel i jeres liv, eller at den i hvert fald kan give jer inspiration til, hvordan I kan leve det – både i forhold til hvad I kan spise til aftensmad, men i høj grad også til hvilke tanker, der kan optimere jeres liv.

Om bloggeren

Jeg blev født med min søster den 10. august 2000, hvor jeg fik navnet Laura. Jeg voksede op på Ærø, indtil jeg i sommeren 2016 flyttede hjemmefra for at starte på gymnasium. Gymnasielivet og det at bo alene var længe omdrejningspunkterne her på bloggen, indtil jeg flyttede til Frankrig et halvt års tid for at leve som au pair. Indholdet her på bloggen er derudover præget af min interesse for psykologi, som jeg snart begynder at studere. Dertil deler jeg mine personlige refleksioner over de små og store ting i livet eksempelvis igennem udgivelsen af Luftbobler.

Jeg håber, at I har lyst til følge med og blive en del af dette lille univers.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Følg med i min hverdag på Instagram.
Find min facebookside her – hvor I også finder resultaterne af mine ture med mit spejlreflekskamera.
Få tilsendt en mail med nye indlæg, ved at klikke følg til højre.
Eller lad Bloglovin’ opdatere dig, når der kommer nye indlæg.
Kontakt mig:
Ved at skrive en kommentar – din e-mail vises ikke.
Eller send mig en mail her.

Tak fordi I er her!