Velkommen tilbage, jeg håber I har fået bagt og smagt de éclairs, jeg delte opskriften på i onsdags. Vi har siden skruet tiden en time frem, dagene bliver længere og lysere, og det minder mig om, at tiden går.

Tiden går så stærkt, for eksempel bliver bloggen halvandet år om en lille uges tid. På trods af det, har jeg faktisk ikke skrevet så meget om, hvem jeg er.

Jeg skrev 10 ting om det dagen efter jeg startede bloggen, og jeg har løbende opdateret siden “Om mig”, men de er begge efterhånden ret forældede. Så her søndag aften på den sidste færgetur vil jeg skrive lidt om, hvor i livet og hvem jeg er lige for tiden.

Livet er omskifteligt, og jeg udvikler mig hele tiden, så der vil aldrig være et konstant svar på, hvem jeg er. Men jeg kan fortælle jer lidt om, hvem, jeg tænker, at jeg er lige netop nu.

Lige nu er jeg en pige på 16 år, der er det sted i livet, som alle voksne ser så nostalgisk tilbage på. Jeg er midt i mellem barn og voksen, og jeg prøver som alle andre teenagere at balancere det liv, jeg først nu for alvor har taget hul på.

For lidt over et halvt år siden vendte jeg mit liv på hovedet, og nu står jeg for første gang på helt egne ben.

Jeg flyttede fra mine forældre og mit barndomshjem på Ærø, hvilket I faste læsere fylder meget herinde. Er I nye og vil læse mere, kan I læse en masse indlæg om at flytte hjemmefra her – og I kan finde årsagen til min flytning her.

Op til det nye kapitel i mit liv skrev jeg også andre indlæg om, hvad der skulle ske i serien Lidt om fremtiden“, og efter at jeg har taget hul på det nye kapitel følger jeg løbende op med opdateringer. Men væk fra fortiden og tilbage til nutiden.

Jeg flyttede i sommers, og jeg har siden da fået opbygget et nyt liv, en ny hverdag og nye rutiner – læs hvordan jeg får det hele til at hænge sammen her.

Jeg er et sted nu, hvor jeg er glad og tilfreds med mit nuværende liv, men selvfølgelig har jeg nedture som alle andre. Derfor bruger jeg mange kræfter på hele tiden at stoppe op og sikre mig, at jeg nu lever og handler efter det, som giver mening for mig.

Med andre ord vil det sige, at jeg har meget fokus på prioritering, som er et meget omtalt emne på bloggen for tiden. Jeg skal nemlig, som Danmarks andre unge, forsøge at få tid til skole, lektier, familie, venner, hobbyer, arbejde og ikke mindst mig selv.

Jeg er godt i gang med 1.G på et alment gymnasium, og dertil hører lektier, afleveringer, venner og ikke mindst nogle frivillige ting. Som jeg snakkede om i dette indlæg om at sige ja, er jeg nemlig både med i Dagsværksgruppen, Amnesty Youth, ATU og skolebladet på mit gymnasium.

Faktisk er det lige netop ATU, der har taget rigtig meget af min tid her  de sidste par måneder, da jeg har været til foredrag, workshop og alt det to gange i de fleste uger.

De ting tager lidt tid og ikke mindst en masse transporttid. Er der nogle af jer, der er interesserede i at høre mere om ATU eller gymnasielivet, vil jeg rigtig gerne fortælle om det.

Det er klart, at det hovedsageligt er de ovenstående ting, der fylder, når nu det er en ny by, men jeg prioriterer da også at lave andre ting. Først og fremmest er der jo denne blog, som uden tvivl er min yndlinghobby, eller rettere sagt passion.

Derudover elsker jeg naturen, og jeg går ture med mit kamera – resultatet deraf finder I på LMinside’s facebookside under billeder. Jeg er jo nødt til at lave mad, men det er også noget jeg nyder, og jeg deler opskrifterne herinde. Sidst men ikke mindst spiller jeg klaver, når tiden er til det. Ikke noget fornemt, men jeg kan det til husbehov.

Det var lige lidt om mig og de ting, jeg bruger meget af min tid på. Indlægget blev ikke helt, som jeg havde forventet, men I må tilgive mig, klokken er ved at være mange. Jeg håber, at I stadig har kunne finde det lidt interessant.

Har I nogle kommentarer, spørgsmål, noget ris eller ros, så kan I altid finde mig her i kommentarfeltet, under kontaktformularen, på Bloglovin’, Instagram eller Facebook.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’