Hej igen, jeg håber I nyder jeres ferie, hvis I er så heldige at have det! Selv nyder jeg ferien i fulde drag, og jeg vil da lige lade jer vide, hvad jeg bruger den på<3 Fem dage af ferien er allerede gået… Tiden går alt for stærkt – og nu skal i se med hvad;-)

 • Fredag var jeg allerede hjemme klokken 12, så dagen blev brugt på at komme ned i gear;-)
 • Lørdag gik også med efterårshygge, en gåtur, rengøring og med at skrive at par blogindlæg… Jeg var for første gang til en “rigtig” fest, men det kan I høre mere om senere;-)
 • Søndag var jeg på arbejde hele formiddagen… Hvor eftermiddagen forsvandt hen, husker jeg ikke<3
 • Mandag startede også ud med lidt arbejde, inden at min farfar og kusine skulle komme… Min søde kusine er præcis 5 måneder ældre, så vi tre piger har altid en fest – de få gange om året, hvor vi ses<3
 • Tirsdag blev selvfølgelig også brugt sammen med familien, hvor vi blandt andet var en tur i Danmarks mindste og hyggeligste biograf Andelen;-)
 • Onsdag startede ligesom mandag og tirsdag ud med et par brætspil og Twister – hvilket er et utrolig udfordrende spil, når det spilles af to høje piger med lange ben ;-) Derudover gik der et par timer med at skære ærøske græskar, hvilket leder mig videre til dagens opskrift…

Ristede & saltede græskarkerner:

Ingredienser:
Friske græskarkerner
Vand
Salt

 1. Rens, skyl og tør kernerne så alt græskarkødet forsvinder…
 2. Læg græskarkernerne i en gryde med salt og fyld vand i til de lige akkurat er dækket!
 3. Lad det koge indtil næsten alt vandet er væk…
 4. Spred kernerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i til de er lysebrune, hvilket svarer til cirka 15 minutter<3
 5. Så skal de ellers bare ud og eventuelt køle lidt af… Nu har du en super sund og lækker snack til madpakken, en filmaften eller bare til et lille lækkert mellemmåltid!

Vi prøvede tre forskellige metoder, men dette var den bedste;-) Husk at lægge et billede på Instagram med hashtagget #LMikøkkenet og tag @LMoutside!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’