Ved sommerferiens slutning gav jeg mig selv en lille udfordring – ikke at spise chips en måned… Det er godt at sætte sig nogle mål ind imellem for at træne sin selvdisciplin, som jeg snakkede om her;-)

Nu er der gået to måneder, og jeg har stadig ikke rørt chips – dog fik jeg lyst i sidste uge, men så testede jeg dette alternativ… Og resultatet viste sig ikke kun at være sundere men også langt mere smagfuldt og lækkert;-)

Så her får I opskriften, eftersom der, da jeg tjekkede sidst, var flest af jer på Instagram, som stemte på denne opskrift… Men bare rolig opskriften på gulerodskagen kommer snart;-) Vil I være med til afstemninger med mere så husk at følg LMoutside på Instagram!


Rugbrødschips

Ingredienser:

  • Nogle helt tynde rugbrødsskiver – vælg selv antallet
  • Neutral madlavningsolie som for eksempel rapsolie
  • Salt 
  • Eventuelt lidt parmesan, paprika eller et andet krydderi
  1. Skær rugbrødet i tynde skiver med en skarp kniv, og derefter i mundrette tern eller trekanter…
  2. Fordel stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir!
  3. Pensl eller dryp først den ene side let med en smule olie, og drys salt og eventuelle krydderier på…
  4. Vend stykkerne og gentag punkt 3. på deres anden side;-)
  5. De bages i ovnen uden varmluft ved 200° i 10-15 minutter til de er sprøde – vær opmærksom på at bagetiden varierer meget alt efter skivernes tykkelse!

De har min varmeste anbefaling – og så er de både hurtige, nemme og billige at lave;-) Ydermere er det en god måde at få brugt noget halvgammelt rugbrød – eller få brugt det op inden man, som jeg, tager hjem på weekend eller ferie<3

Det er ikke den mest fotogene opskrift jeg har delt, men skulle I er som altid velkommen til at bruge hashtagget #LMikøkkenet, hvis I lægger et billede på Instagram;-)

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’