Eftersom det sidste indlæg var i det seriøse og lidt triste hjørne, så skal dette indlæg få os alle sammen i godt humør igen og ikke mindst i sommerstemning. Hvis I ikke har gjort det, så læs lige det andet indlæg først.

Jeg tænkte, at der ikke findes noget mere fantastisk eller sommeragtigt end sommerblomster, som I måske opdagede i dette indlæg, at jeg har en lille forkærlighed for.

Derudover havde jeg også en masse billeder liggende, eftersom jeg har været ud og øve mig med mit nye kamera. Som I kan se, har jeg også prøvet at redigere dem, så de blev i endnu bedre kvalitet.

I må endelig dele jeres mening og give lidt konstruktiv kritik, da det er første gang jeg prøver kameraet og at redigere billeder. Jeg bruger for øvrigt appen Fotor til at redigere dem.

Så bliver man da lidt i sommerstemning, selvom vejret ikke ligefrem skriger sommer. Jeg håber, at I alligevel har en god sommer. Hvis I vil se flere smukke naturbilleder og bare billeder fra min hverdag generelt, så skal I bare smutte ind på min Instagram.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’