200 indlæg

Tak fordi I har klikket herind, og hjertelig velkommen til LMinside.dk for 200. gang. Jeg har efterhånden forfattet 200 indlæg om alt mellem himmel og jord, så selvom dette indlæg ikke, som indlæg #100, bliver noget særligt, synes jeg lige det skulle nævnes.

Først og fremmest for at sige tak til jer, der er så søde at følge med, men også lidt til mig selv. Det er trods alt over 200.000 ord, jeg efterhånden har udgivet. Men alt denne takken, er blot en gentagelse af dette indlæg fra bloggen blev et år.

Så jeg vil ikke gå videre ind i den tankerække, men i stedet for dele en anden her på falderebet. Jeg har nemlig ikke meget tid, for i morgen tidlig skal jeg sidde i en bus på vej til lufthavnen.

Turen går mod Bruxelles

Eller rettere sagt går studieturen mod Bruxelles. I faste læsere vil vide, at jeg ellers har en fransk studieretning, men den anden halvdel af klassen har en samfundsfaglig, så det forklarer destinationen.

Mon ikke også jeg kan få lidt dannende ud af en masse EU-relaterede aktiviteter, når jeg næste år skal hæve samfundsfag til B? Vi skal vel opdrages til at være globale og bevidste borgere.

Hvis ikke må det blive en kulinarisk oplevelse i det belgiske dessertkøkken. Der er vel være en grund til vi snakker om belgiske vafler og belgisk chokolade.

Har I nogle anbefalinger til, hvad vi skal se, besøge, opleve eller spise i Bruxelles? Jeg skal nok selv dele lidt om turen og et par tips, når jeg kommer hjem igen.

Frygten for forværring

Hjem til påskeferien, som jeg lige nu glæder mig langt mere til. Måske det blot er frygten for, hvor slemt flyveturen går udover min i forvejen smertende ører og ikke-eksisterende hørelse. Det er trods alt første gang, jeg skal sidde i en rigtig lufthavn og andet end en lille rundflyver.

Jeg ved godt, at dette er et forfærdeligt rodet indlæg. Det er mere end rodebunke, end en tankerække. I er jo endnu ikke sat ind i mine øreproblemer, men ikke mindst har frygten for at studieturen ville forværre dem ført til mange søvnløse nætter det sidste halve års tid.

Forventninger fører til skam

Men mon ikke det nok skal gå? Der er ikke rigtigt andre muligheder. Lige nu ser jeg bare ikke særligt meget frem til turen, og her på sidste time har jeg valgt at offentliggøre det, i stedet for at skamme mig over det.

Fordi jeg ved, at mange har det lige sådan. Men ingen af os tør sige det, for der hersker en forventning om, at man skal glæde sig og synes, det er mega fedt. Det kommer jeg skam også til, det er jeg sikker på.

Det bliver en god oplevelse, som jeg vil se tilbage på med glæde, når den engang er slut. Der skal også bare være plads til andet end glæde inde afrejse, hvad end det er på grund af øreproblemer eller blot træthed.

For mange introverte, og i særdeleshed for særligt sensitive, kan tiden under og op til rejser være uoverskuelige. Det er de kommende dages studietur lige nu for mig. Selvom jeg har slappet af de sidste par dage, gør alene tanken om den mig umådelig træt.

Gode minder gemmes

Men jeg skal jo bare afsted, og så huske at være i turen. Men vigtigst af alt, skal jeg huske, det er okay ikke at synes, det hele er mega fedt i øjeblikket. Heldigvis glemmer man alt det dårlige, når man kommer hjem, og kun de gode minder står tilbage.

For som jeg skrev i indlægget i Ude godt men hjemme bedst, er det ikke, fordi jeg ikke kan lide at rejse eller har lyst til det. Nogle gange glæder jeg mig bare lidt mere til, det er overstået, og jeg kan se tilbage og glædes over minderne.

Allerede nu kan jeg begynde at mærke, at jeg naturligvis glæder mig et eller andet sted. Jeg har i hvert fald en tro på, det nok skal blive godt, som jeg først kan se nu, hvor jeg har brudt tabuet om den anden følelse. Følelsen af ikke at have lyst eller glæde sig.

Påskelørdag og hvad med jer?

Om ikke andet glæder jeg mig helt afsindigt til påskelørdag på Ærø om et par uger, som jeg har forklaret med ord her forrige år og billeder her sidste år.

Men jeg er så nysgerrig. Har I det ligesom mig? Hvordan har I det op til rejser og med i det hele taget at skulle rejse? Kan I genkende følelsen af ikke altid at kunne overskue alle indtrykkene, eller har I det lige modsat?

Jeg tænker, det kan variere for vores alles vedkommende. Lige nu er jeg nok bare i forvejen fyldt om med så mange indtryk efter en travl med skøn uge, der bød på køreundervisning, ATU, fest og meget mere.

Jeg ser frem til at høre fra jer – både jeres tanker og eventuelle anbefalinger. Hvis I har lyst til at følge min studietur direkte så husk og tilføj LMinside på Snapchat eller følg LMoutside på Instagram. Tak for gang nummer 200.

Don’t let the fear of
what could happen
make nothing happen

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’