Hjertelig velkommen tilbage til LMinside.dk og rigtig glædelig jul! Nu har jeg sørme også fået juleferie – eller sådan da… Jeg skal arbejde alle de dage Brugsen har åbent, så jeg kan desværre ikke blogge mere end normalt;-)

Heldigvis skal I formentlig også være sammen med jeres familie så meget som overhovedet muligt de næste par dage… Men hvis juleaftensdag føles lige så lang som de andre år, så kan I da for tiden til at gå herinde med nogle af alle mine juleindlæg<3

Ikke desto mindre nærmer julen sig, så det er bare med at få pakket gaverne ind i en fart! Mangler I stadig nogle, så kan I få noget inspiration her & her;-) Som I kan se er der et hav af måder, gaverne kan udsmykkes på, og I dag deler jeg nogle med jer, så det ikke kun er gaven indeni, der er lagt hjerte i!


  • Jeg har altid undret mig over, hvordan folk lavede de der smukke puf-tingester som pryder mange pakker i denne tid… Nu har jeg simpelthen fundet på en helt simpel måde at lave dem på, så alle kan finde ud af det;-)

    Når man har pakket gaven ind, som man plejer, stopper man der, hvor man plejer at binde en sløjfe… Så binder man 3-5 stykker gavebånd i samme længde som resten af det oprindelige om knuden, som det ses på billedet;-) Derefter krøller man alle båndende med en saks, og kludrer det hele lidt sammen, inden man folder enderne ind under bunden<3

  • Hvordan pakker man gaver ind i dobbeltsidet papir, så papiret kommer til sin fulde ret? Det fandt jeg tilfældigvis en løsning på! Man folder simpelthen bare kanten et par gange rundt om sig selv, og pakker den ellers ind som man plejer – dog skal man huske, at den normale bagside i dette tilfælde bliver til forsiden… Man kan eventuelt binde et lille bånd om for at pynte lidt ekstra;-)

  • Som lille kunne jeg aldrig se pointen eller det smukke i det kedelige, brune papir… Nu synes jeg, at det er noget af det sjoveste, at forvandle det til små, hyggelige og rustikke pakker;-) Dette kan gøres meget ved at klistre en strimmel mønstret eller farvet papir om og en lille sløjfe… Jeg synes farverne på billedet passer utroligt godt sammen, dog skal der lige sættes en lille grangren i juleaften for at give lidt liv!

  • Man kan også bruge det brune gavepapir til at lave sit eget personlige gavepapir! Med et stempel, en kartoffel eller noget i den dur kan man nemt lave sit eget personlige papir<3

Nu skulle alle jeres gaver gerne være pakket ind på et splitsekund;-) Som I nok kan fornemme, lægger jeg mindst lige så meget arbejde i indpakningen og kortet, som i selve gaven… I mit hoved og hjerte er det 100% tanken, som tæller…

Beløb og alt det der er ikke mit udgangspunkt, så I skal bare give, hvad I ved vil glæde modtageren – selv hvis det kun er et håndskrevet brev! Jeg håber, at I har fået noget inspiration, og så må I huske at skrive, hvilke slags indpakninger jeg mangler;-) Husk også at smid et billede på Instagram og tag LMoutside<3

Rigtig glædelig jul, og nu må I huske at nyde ferien indtil vi ses igen juleaftensdag;-)

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’