Hej med jer!
Man siger jo at alle kvinder elsker blomster, og det er måske ikke så forkert igen… Jeg elsker i hvert fald alle former for blomster, både de købte men lige så meget dem man finder i vejkanten;-)

Blomster er smukke, velduftende og symboliserer på en eller anden måde liv og håb! I dag forsætter jeg serien Top 5 med mine Top 5 blomster, du kan passende nå at læse det første indlæg i serien, som er mine Top 5 albums<3

1. De smukke velduftende lavendler, har selvfølgelig snuppet førstepladsen<3 Jeg synes simpelthen, det er en helt igennem fantastisk blomst… Den er både smuk, har en fin farve, den passer sig selv, er ikke alt for formel og så dufter den himmelsk!

Lavendelbuske er ikke store og prangende, de er derimod lidt rodede og ydmyge, hvilket man ikke kan sige om deres duft;-) Det er min absolutte yndlingsduft, og den holder i mange år,  hvis man laver den DIY der kommer op til sommer…

2. På andenpladsen finder man selvfølgelig rosen, for hvem elsker ikke roser? De findes i alverdens farver, og så dufter de altså bare himmelsk<3 Roser er den mest klassiske & romantiske blomst, så skynd dig herind og send en til en du har kær;-)

Noget af det jeg synes bedst om ved rosen, er at den har torne… Det synes jeg på en eller anden måde er meget smukt – i hvert fald symbolikken og ironien ved det<3

Roser er ligesom lavendler spiselige, så jeg ser frem til at eksperimentere med dem i madlavningen! 3.-pladsen har jeg valgt på baggrund af, hvilke blomster vi har flest af herhjemme! Orkideen er altid en sikker vinder, da den bare er super simpel og ikke mindst stilet<3

Den er fin, enkel og stilet at have stående, og så kræver den ikke så meget pasning… Hvilket jeg er rimelig taknemmelig for;-) Vi har en del som er flere år gamle, og alligevel kommer der en masse blomster på flere gange årligt!

4.  Du har formentelig ikke hørt om blomsten Amaryllis før, da den oftest går under navnet “De 4 Verdenshjørner”… Her i november og december invaderer de de fleste danske hjem og små klasser, da de altså er lidt spøjse.

Deres kaldenavn, skyldes at de normalt har fire blomster på hver stilk, som så danner et lille kompas, men som det ses på billedet ovenover, er der ikke altid plads til at være så præcis;-)

Det er endelig ikke så meget på grund af deres smukke udseende, at de fik en plads i Top 5… Det er deres ekstremt imponerende og livsbekræftende vækst, som er skyld i det!

Det er den perfekte blomst til utålmodige sjæle som mig, da den næsten vokser med lysets hastighed;-) Man køber dem som små spirer og på få dage er de så høje, de vælter med potter, jord og hele pivtøjet! 

(Jeg har desværre ikke et billede af denne blomst på nuværende tidspunkt, men så snart den næste springer ud, vil det kunne findes her… Hvis I ikke kan vente fandt jeg et fantistisk billede af den her)

5. Passionsblomsten har snuppet 5.-pladsen udelukkende, fordi den er så imponerende! Jeg bliver lige fascineret, imponeret og chokeret, hver eneste gang jeg ser på den;-)

Den er selvfølgelig rigtig smuk, selvom den er lidt til den farverige og eksotiske side i forhold til orkideen, men lidt farve skal der jo til;-) For øvrigt er det ret sejt, hvordan blomsten over et par dage har forvandlet sig til en passionsfrugt!

Så, nu ved I alt om blomster – eller I ved i hvert fald hvilke, som ifølge mig er et sikkert hit;-)

Hvis ikke I lige ved, hvilke blomst der er jeres mors, kærestes, venindes, bedsteforælders yndlings, så kan I med få klik sende en tanke og et gavekort til Interflora Blomster på denne side<3

Det er måske lidt tamt med et helt indlæg om blomster, men de er da smukke… Jeg håber dette var lidt brugbart, og så må I endelig skrive, hvilke blomster I synes, skulle have været med;-)

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

(Indeholder affiliate-links) 

Facebook Instagram Bloglovin’