Så er det sørme allerede efterår. Var jeg den eneste, der ikke nåede at få øje på sommeren? Ikke desto mindre er det nu den første september, og jeg har fundet den oplagte måde at byde efteråret velkommen herinde, for som I ved, præger årstiderne bloggen og dens indhold en del.

For at vi kan blive helt klar til efteråret og komme i den rigtige stemning, har jeg her samlet 5 efterårsindlæg fra sidste år. Så har I også lidt at få gråvejrsdagene til at gå med.

Indlæggene stadig er relevante, så I kan stadig få glæde af dem, for der er jo ingen grund til at lave to indlæg med de samme musthaves i. Jeg håber, I vil nyde dem og komme lidt i efterårstemning, selvom vejret er godt i dag.

Top 5 efterårsindlæg:

Efterårets 5 vigtigste musthaves

Dette indlæg er selvfølgelig efterårsindlægget over alle, for de færreste overlever uden disse ting – jeg gør i hvert fald ikke.

Efterårsnegle

Når nu bladene på træerne begynder at skifte farve, ligesom garderoben bliver skiftet ud, så skal neglene da også passe. Jeg er endelig begyndt at kunne bruge neglelak, hvilket jeg ikke kunne, da jeg arbejdede i Brugsen, så nu skal den have hele armen, og senere skal jeg i hvert fald genskabe disse.

Efterår på Ærø

Efteråret er ikke kun en mørk og trist tid, det er også en helt ufattelig smuk tid – engang var det faktisk min yndlingsårstid.

I dette indlæg har jeg indkapslet lidt efterårsstemning ved hjælp af 10 vaskeægte efterårsbilleder. Desværre havde jeg dengang ikke mit kamera, så kvaliteten er ikke den bedste.

Ristede græskarkerner og familiebesøg

Jeg delte sidste år denne opskrift med jer, og det er vidst den mest efterårsagtige herinde indtil videre, men lige om lidt kommer der en til. I indlægget kan I også læse, hvad jeg brugte min sidste efterårsferie på.

Hvorfor blogge?

Dette indlæg er måske ikke så relevant for selve årstiden, men i anledningen af at bloggen snart fylder et år, er det meget relevant. Det handler lidt om, hvorfor jeg startede bloggen. Men det er skrevet meget kort og overfladisk, så der kommer muligvis snart en efterfølger.

Det var så alt, jeg havde til jer i dag; tiden er også lidt knap. Det er også derfor, at det er seks dage siden sidste indlæg, som I for øvrigt burde læse, da det handler om at blive lykkelig. Jeg håber, I har haft en fantastisk sommer, og at jeres efterår bliver fabelagtigt.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’