Rigtig glædelig 1. december!
Så er det filme allerede december igen, hvor er det vildt;-) Jeg håber I er klar til endnu en travl december med gaveindkøb, konfekt, juleklip og alt det andet, som også hører december til! Herinde bliver også, som tidligere nævnt, fyldt med juleri og julehygge<3 Alle indlæggene i juleserien “#julmedLM” kan findes i kategorien af samme navn under kategorien hverdag, og her kan I læse det første…

Det er jo allerede den 1. december, så det er ved at være sidste chance for at få sendt årets ønskeseddel, så du får lige præcis, hvad du ønsker dig i år! Men har I ligesom mig overraskende svært ved at få fyldt ønskesedlen og huske, hvad det nu lige var I havde jer for et par måneder siden, så er det nu I skal læse med… For her kommer jeg med Top 5 juleønskeideer, hvor I kan finde en masse ønsker til ønskesedlen!

1. Penge og gavekort er jo et fast punkt på ønskesedlen – for hvem kan ikke bruge penge;-)

2. Teknik er et ønske der vægter højt på både mænd og kvinders ønskelister, da de færreste vil have noget imod at få et lækkert Apple-produkt eller et kamera i julegave… Dette punkt dækker alt fra et par høretelefoner til en bærbar, hvilket gør det nemt at find noget i den rigtige prisklasse;-)

Det er måske lidt voldsomt at ønske sig en computer eller telefon, men tilbehør som for eksempel et panserglas… En nyopstartet blogger som mig fortryder lidt ikke at have fået skrevet et godt spejlreflekskamera på listen, men af den grund kan jeg da stadig anbefale jer at gøre det;-)

Hvis I ikke lige føler behovet for billeder i topkvalitet, men heller ville have nogle rigtige hyggelige billeder til værelset af venner og minder, så er det da et Polarid-kamera I skal ønske jer<3

3. Musik og oplevelser er også et ønske som findes blandt begge køns ønsker;-) Heldigvis kommer der en masse lækre koncerter næste år med alt fra Rihanna til Adele, så det er da bare med at få et par billetter foræret… Sådan nogle viser sig at være rimelig dyre, men der findes heldigvis nogle stand-upshows til noget mindre, der er mindst lige så hyggelige<3

Selv overvejer jeg at give min søster et par billetter til Christian Fuhlendorffs nye show… Hvis I, ligesom mig, ikke kan se pointen med koncerter, så ønsk jer en cd i stedet… Adeles nye album 25 står i alt fald højt på min ønskeseddel, og jeg er overbevist om, at det ender på 1.-pladsen af min Top 5 albums<3

4. Boligting, pynt, køkkenredskaber og alt det andet udgør hovedsageligt hele min ønskeseddel, da jeg som sagt skal ud at bo på egen hånd her til sommer… Hvad end du skal flytte hjemmefra, allerede bor alene eller bor hjemme hos forældrene, så kan man altid finde en masse lækre sager til at pynte værelset!

Jeg er faldet over denne side, hvor man købe alt for mange fine og feminine ting – de har alt fra bænke til lysestager<3 Jeg har prøvet at begrænse mig denne gang, da jeg takket værd sidste års jule- og fødselsdagsgaver er næsten klar… Men man kan jo ønske sig alt fra praktiske ting til fine pynteting;-)

5. Selvforkælelse som lækre hudprodukter, make-up og parfume, vi ikke kan tillade os at bruge sparepengene på til hverdag, kan vi nu alligevel få listet ind i gemmerne… Det er næsten det bedste ved at skrive ønskeseddel jo, at man ikke behøves at tænke alt for meget på, om det er spild af penge;-) Man kan selvfølgelig også ønske sig make-up eller parfumer, som man alligevel havde brugt penge på, kan man jo også ønske sig et gavesæt af en art, så man lærer nye produkter at kende!

Nu håber jeg, at jeres ønskeseddel snart er langt over alle bjerge, og at I har kunne bruge nogle af disse ideer! Hvis ikke I allerede har tænkt på det, skal det selvfølgelig også lige nævnes, at denne liste også kan bruges til at finde på gaveideer, I kan købe;-)

Hvis I, som mig, stadig kun har disse 5 punkter på ønskelisten så fortvivl ikke! I løbet af december vil der, når jeg har tid, komme en masse ideer til, hvad I kan give jeres nærmeste i gave – de ideer skriver I da bare på jeres egen ønskeseddel;-)

Jeg håber I er klar til december og en masse juleri!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

(Indeholder affiliate-links)

Facebook Instagram Bloglovin’