Jeg lovede jer i sidste indlæg at fortælle lidt om, hvad jeg laver for tiden, og hvorfor at der er langt mellem indlæggene for tiden. Jeg kan også se på besvarelserne fra spørgeskemaet nede i højre hjørne, som I meget gerne må besvare, at I vil læse mere om min hverdag, skolen og vennerne, så derfor er det i dag oplagt med endnu et indlæg om ugen der gik.

Der har været fuld knald på i denne uge, eller det har der egentlig ikke, men det kommer der de næste par uger, så min hjerne er vidst blevet lidt rundforvirret. Ikke desto mindre vil jeg lige kort løbe hen over begivenhederne i denne og de kommende uger.

Dans, dans, og mere dans

Det der har fyldt allermest i mine tanker, skole- og fritid har faktisk været dans. Det er måske lidt underligt eftersom jeg ikke går til dans eller anden sport, hvilket I måske har læst om her.

Som de fleste har hørt, blev idræt sidste år et prøvefag, hvilket betyder at vi måske skal op i idræt til sommer. Derfor har vi allerede i sidste uge trukket de to indholdsområder, som vi skal op i, og vi har så trukket dans og udtryk samt boldbasis og boldbasis.

Det er noget værre møg for at sige det mildt, og vi er lidt på spanden, eftersom vi er fem på holdet og derfor skal finde på hele 20 minutters dans.

Chokket har lagt sig lidt i denne uge, og det er bare med at køre på, men ansvaret er ikke så lige fordelt, eftersom dans er de færrestes stærke side. Hvorfor en stor del af ansvaret så ligger på mine skuldre, er jeg ikke helt med på.

Derudover nærmer gymnastikopvisningen sig, og jeg glæder mig som en sindsyg til at se mine veninder optræde. Men her i sidste øjeblik efter virkelig mange overvejelser, har jeg valgt at være med på det der kaldes skoleholdet, hvor en masse piger fra overbygningen i løbet af den næste uge skal lære nogle danse, som vi så skal vise på fredag og til opvisningen lørdag.

Det er med helt vildt blandede følelser, at danse og skulle det til opvisningen igen, for som jeg var inde på i dette indlæg, har det taget mig mange år at vænne mig til, jeg ikke skulle være gymnastikpige alligevel. Men nu overskider jeg altså en masse grænser, så det skal nok blive spændende.

Sygdom, koncerter og ny ovn

Sygdom, koncerter og en ny ovn virker som en lidt underlig kombi, men det var altså cirka sådan min torsdag så ud. Jeg havde det ikke for godt om natten eller morgenen, men jeg tog dog alligevel i skole, hvilket resulterede i, at jeg måtte gå hjem efter fire lektioner og droppe de sidste samt madlavning.

Det var lidt træls lige at blive syg torsdag, da mine forældre skulle til koncert og overnatte på fatslandet, hvilket betød at vi for første gang skulle være alene hjemme natten over.

Jeg hyggede mig alligevel meget godt, og det er meget betryggende at vide, jeg kan klare mig alene, selvom jeg er syg. Så er jeg lidt mere tryg ved at skulle flytte hjemmefra.

Nu glæder jeg mig endnu mere, og spændingen bliver ikke mindre af, at fragtmanden i denne uge kom med min nye ovn, som jeg skal have med.

Jeg holder meget af at lave mad, især af at bage, så derfor har jeg prioriteret at købe en ovn i god kvalitet. Det optimale ville være en kombiovn, men jeg kunne simpelthen ikke finde en uden drejetallerken, og hvor den varmede over det hele. Derfor valgte jeg en miniovn med både over- og undervarme, som forøvrigt er dobbelt så stor som de andre bord-, mini- og kombiovne.

Fredag, fest og arbejde

Fredag havde jeg det lidt bedre, så jeg tog i skole, hvor skoledagen bestod af to timers matematik, to timers dans i idræt og to timers dans med skoleholdet, så nu må jeg da være i lidt halvgod form.

Derefter tog jeg på arbejde, hvilket jeg skal hver fredag fra nu af og frem. I kan læse om hvordan en dag med arbejde typisk ser ud her. Efter at have lært en ny fritidsmedarbejder op i et par timer, tog jeg hjem og gjorde klar til resten af aftenen.

Ved ottetiden tog jeg så bussen ud til en af mine veninder, der holdte fest, og det var som altid hyggeligt. Eftersom jeg ikke skulle arbejde lørdag, blev jeg og sov derude, hvilket var skyld i at jeg vidst ikke fik lavet så meget i går udover at tage mig en lang eftermiddagslur.

I dag holder jeg bare søndag og får skrevet dette indlæg, så jeg er klar til en ny travl uge, som står på arbejde, fagdag, madlavning, gymnastikopvisning, ferie og familiebesøg.

Så fik I endnu et indblik i min hverdag, og jeg håber ikke, at det var alt for rodet. Jeg har selvfølgelig også brugt tid på at forberede nogle blogindlæg, som I kan gå og se frem til.

Husk at I kan jo få indflydelse på, hvad de skal handle om i spørgeskemaet nede i højre hjørne –så tag jer lige et halvt minut til at besvar de få par spørgsmål.
Jeg håber i har haft en forrygende uge, og at den næste bliver ligeså.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’