Velkommen tilbage, igen er det søndag og en uge siden sidste indlæg – men det er godt at være tilbage! De sidste tre uger har I kun fået indlæg om søndagen, af den simple grund at jeg har travlt for tiden… Men det er jo mit liv, jeg har travlt med, og det er mit liv jeg deler ud af herinde – så hvorfor ikke dele dette med jer?  I har ovenikøbet også efterspurgt flere indlæg om min hverdag, gymnasiet og venner;-) Velkommen til “Ugen der gik #4”, må I alle få en ny god uge!


Ugen der gik #4 – AT, ATU & opvisning…

Mandag var den eneste almindelige skoledag i denne uge, men det var så også en lang en… Jeg tog et par veninder fra klassen med hjem bagefter, så de kunne hjælpe med at spise de fastelavnsboller, jeg kom til at bage søndag aften – find opskriften her!

Tirsdag tog vi hul på vores andet AT-forløb… Til jer der ikke ved, hvad det er, er det lidt som en projektuge, hvor man skal arbejde med et emne ud fra to bestemte fags metoder! Vi arbejdede med Rædselsherredømmet under Den Franske Revolution med metoder fra fagene historie & fransk – det trak mildest talt tænder ud;-) Men AT bliver ifølge gymnasiereformen afskaffet til sommer, så det slipper de kommende elever udenom<3 Er der nogle af jer, som skal videre på gymnasium til sommer, så smid endelig en kommentar – jeg laver snart en spørgerunde!

En veninde, der ikke kunne mandag, tog med hjem til mig og fik en fastelavnsbolle efter skole<3 Resten af aftenen gik blandt andet med at ordne noget papirarbejde, der skal klares, når man bor alene – og med at lave denne kartoffel-brocoligratin til aftensmad… 

Onsdag var jeg alene efter skole, og nåede lige at lave lektier og forsøge mig med et par afleveringer! Det blev sent, inden jeg gik en tur ned at handle, for derefter at bage mine yndlingsboller til langt hen ad aftenen<3

Torsdag var jeg afsted fra lidt i otte om morgenen til lidt over elleve om aftenen – hvilket også var grunden til, jeg bagte gulerodsboller aftenen før;-) Efter at have afleveret vores synopse, tog jeg nemlig til Odense i forbindelse med ATU… Der var jeg til et foredrag med forskningschefen Michael Ejstrup fra Dansk medie- & Journalisthøjskole, inden turen igen gik hjemad!

Fredag morgen fremlagde vi vores AT-projekt i første modul og hørte de andres, og så havde vi ellers fri<3 Jeg prøvede at holde weekend det meste af eftermiddagen, da jeg godt vidste, der ikke ville blive tid til det hverken lørdag eller søndag! Jeg forsøgte også at lave nogle af afleveringerne til den kommende uge, men jeg blev vidst uvenner med mit engelskessay;-) 

Lørdag stod den igen på et ATU-arrangement! Jeg skulle faktisk også have været til et tirsdag, men det aflyste jeg, da det blev lidt for mange, og da det foregik helt i Kolding… Men lørdag tog jeg i hvert fald afsted sammen med tre andre fra mit gymnasium, og vi blev så undervist af Troels Wesenberg Kjær i seks timer om hjernetræning og tilhørende teori;-) 

Søndag, som er i dag, har jeg været med min mor & storesøster oppe i hallen og se min tvillingesøster opvise med sin efterskole – I har set et kort klip, hvis I følger LMinside på Snapchat;-) Bagefter fik min mor & storesøster en kop te her ved mig, inden de igen rejste hver sin vej<3 Nu har jeg spillet klaver en times tid, skrevet dette indlæg, og så skal jeg virkelig tage mig sammen og kæmpe videre med det kære engelskessay bagefter;-)


Det var så ugen, der gik, og den gik ikke stille for sig;-) Nu må I ikke tro, at mit liv altid er sådan, de fleste uger og dage ligner hinanden uden specielt meget indhold – men de er bare ikke så spændende for jer som denne! Jeg håber til gengæld, det var rart at få et indblik i, hvordan nogle af mine uger ser ud… Så forstår I måske også bedre, at jeg ikke lige når at skrive to indlæg om ugen – selvom jeg skriver så mange i hovedet<3 Jeg håber, jeres uge har været lige så skøn, og at den kommende også bliver det!

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’