Velkommen tilbage til LMinside og velkommen til, hvis dette er jeres første besøg. Hvor er jeg glad for, at I er her. Det er længe siden, hvilket der er flere grunde til – foruden at jeg bare er helt vildt dårlig til at sætte mig ved computeren og gå i gang. I mit sidste indlæg snakkede jeg om at vælge livet og at vælge glæden, og de ting har jeg selv prioriteret siden da.

Jeg har forsøgt at være så meget som muligt i nuet, blandt andet for at komme helskindet gennem denne uge med mange sociale arrangementer. Der har været gang i den, og vil I høre mere præcist med hvad, så læs videre. I denne uge har skole og uddannelse fyldt en del, ligesom i de fire andre indlæg i denne kategori. Dem kan i læse, eller genlæse her.


Ugen der gik #5

Mandag mødtes min gruppe og jeg for at forberede os til årsprøven i dansk tirsdag. Bagefter tog et par af os med en anden gruppe, som sad på kollegiet og forberedte sig, på McDonald’s. Meget andet nåede jeg ikke den dag, men det var også hyggeligt at være sammen med nogle fra klassen igen.

Tirsdag var det blevet tid til den meget alternative årsprøve i dansk. Vi skulle cykle rundt til forskellige steder i vores kommune, hvor kendte forfattere havde boet, og så i grupper holde oplæg om den tildelte forfatter.

Jeg tror faktisk, at det var rigtigt sundt for alle at prøve en så afslappet, uformel og lettere useriøs eksamen. Det hele var ikke så opstillet, og det mindskede nervøsiteten blandt os elever markant.

Da vi havde sluttet af ude ved Valdemars Slot tog en del fra klassen med hjem til en, som boede i nærheden. Der spillede vi spil, slappede af og hyggede ude i haven, og spiste pizza sammen, inden vi tog hjem om aftenen. Vi var vidst alle også godt trætte og mere eller mindre solbrændte, da vi kom hjem efter tolv timer ude i det fine vejr.

Onsdag var det tid til anden del af årsprøven, cykelturen og fremlæggelserne. Bagefter spiste jeg frokost på gymnasiet med en veninde omringet af røde og blå huer.

Da jeg kom hjem, havde jeg pænt travlt, eftersom jeg skulle nå at pakke nærmest hele mit kollegieværelse ned og gøre rent. Det er jo også en del af at bo alene; at tømme køleskab og andre lavpraktiske ting. Jeg nåede lige at få puttet æblebådene i fryseren til denne tærte inden mine forældre kom, og vi kørte mod Kolding.

Torsdag vågnede vi op i Kolding af en helt særlig grund: Min storesøster afsluttede sin kandidat. Mens hun var inde til hendes afsluttende eksamen, gjorde vi klar med champagne, kage og gaver – og selvfølgelig bestod hun og modtog enorme mængder ros. Jeg er lykkelig over, at jeg havde mulighed for at komme med, så jeg kunne se, hvad det rent faktisk er, hun har gået og lavet.

Hun er nu uddannet designer men på en meget abstrakt måde. Hun er ikke en modedesigner eller sådan noget, hun laver mere konceptuelt design, hvilket ikke rigtig er til at forklare. Vil I se noget af det, hun laver, så kan I tjekke hendes hjemmeside eller Instagram ud.

Meget af dagen gik naturligvis sammen med hende, men bagefter tog jeg med mine forældre ud til min moster og onkel, hvor min faster også kiggede forbi.

Fredag samlede vi min storesøster op og kørte mod Vejstrup Efterskole for at hente min tvillingesøster efter et for hende fantastisk efterskoleår. Vi pakkede bilen, eller rettere sagt proppede bilen, så deres sidste opvisning med plads til fjol og skøre udklædninger, spiste kage, hørte taler, klappede, når de fik overrakt deres prøvebevis og ventede, da det forvandlede sig til en stor tudefestival.

Det var ikke en særlig glad søster, vi havde med på færgen. Men heldigvis rejser hun i dag med sin efterskole mod Landsstævne 2017 i Aalborg, og om nogle uger skal hun til Langelandsfestival med de selvsamme – så mon ikke hun klarer den? 

Hun griner allerede, når hun tænker på alle minderne, så lad dette være min opfordring til at overveje at tage på efterskole, selvom det bestemt ikke er det rigtige for alle –for eksempel ikke for mig. Billedet øverst i indlægget er fra Sankt Hans 2015, da vi ikke nåede det i fredags.

Weekenden bliver hovedsageligt brugt på afslapning, hvilket også er tiltrængt oven på denne uge. Jeg har lavet nogle retningslinjer for min ferie, planlagt lidt og hentet mit arbejdstøj, som vil blive brugt flittigt de næste par uger. Derudover skulle jeg egentlig ordne mit værelse, pakke ud og sådan lidt, men lige nu er jeg helt slået ud af allergi, så det må vente.

Nu har jeg taget hul på sommerferien, og det har mange af jer sikkert også. Hvad skal I lave i jeres ferie? Jeg skal i hvert fald have gang i LMinside på samtlige sociale medier igen, så hvis I vil se, hvad jeg ellers kommer til at lave så følg LMinside på Bloglovin’, Instagram og Facebook.

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’