Det er søndag, og endnu en uge er gået… En uge hvor jeg er vendt tilbage til hverdagen, som dog er lidt anderledes end den, jeg sagde farvel til her! 1.G er blevet til 2.G, og for en stund er alenelivet skiftet ud… Det meste af min vennekreds fra Ærø er flyttet herover nu, og det sætter sit præg på  fritiden;-) Særligt da jeg har en veninde boende her den første måneds tid, indtil hun får sit eget kollegieværelse<3
Hvordan de ændringer har påvirket hverdagen, kan I få et indblik i her…


Ugen der gik #6 – tilbage til hverdagen

Mandag var min sidste feriedag, men jeg var alligevel tidligt oppe, da det var min venindes første skoledag<3 Så kunne jeg også nå en aftale klokken tolv, og jeg fik løbet nogle ærinder i den forbindelse;-)

Tirsdag startede jeg 2.G ud med en lang skoledag og en masse nye fag! Om aften kørte jeg ned til vandet og nød aftensolen samt lidt alenetid<3

Onsdagens program var rimelig proppet! Da jeg kom hjem fra skole, tog vi direkte op at handle… Vi nåede lige at gå i gang med lasagnen, inden tre af vores andre venner kom og spiste med;-) Vi var sammen hele aftenen, men vi nåede også lige nogle lektier, da de var taget hjem… Dem er der jo ikke blevet færre af i 2.G;-)

Torsdag stod igen på skole, dog kun to moduler – hvilket var gældende for både onsdag, torsdag & fredag… Med andre ord startede vi skoleåret stille og roligt ud, hvilket vidst var meget heldigt;-)

Jeg havde i hvert fald energi nok til at gå en tur, da det kraftige regnvejr kom forbi min by… Har I fulgt med på Instagram helt fra start, ved I at jeg var meget glad for mine grønne gummistøvler – og nu har jeg endelig fundet nogle nye, som lige skulle testes torsdag;-)

Fredag tog vi alle færgen mod Ærø, hvor jeg i sidste øjeblik valgte at tage med… Det endte også ud i 

Lørdag bestod mest af afslapning med mine forældre, inden jeg om aftenen tog til en lille fest eller noget lignende med nogle af de andre<3

Søndag var også stille & rolig med brætsspil, og hvad der ellers hører til sådan en regnvejrsdag;-) Heldigvis fragtede færgen os fra det grå & våde efterårsvejr over til fint solskin<3

Det var så lige nogle små bidder fra denne uge… Jeg ved ikke, hvor meget I fik ud af dette indlæg – men jeg skal lige i gang igen;-) Om ikke andet håber jeg, I får en rigtig god uge, når vi i morgen tager hul på en ny<3 Hvad byder den på for jeres vedkommende?

Smil til dig!
Laura // LMinside<3

Facebook Instagram Bloglovin’